Főoldal

Ben Hangjai

BEN ARCAI

Nem érdekelt, nem akartam nézni. Erre tessék. Nem kibabrált velem a szinkronrendező? Ez is egy remek kanadai sorozat, bár azt nem mondhatnám, hogy különösebben letudott kötni. Igazából ez a mondat átgondolva kicsit nagy túlzásnak tűnik, hiszen nekem csak háttérzaj volt az isteni főszereplője hangja miatt, aki jelenleg a kedvenc férfihangom. A szinkronja nagyon elit, talán nem is méltó magához a sorozathoz. De ezt hadd ne az én tisztem legyen eldönteni.


Kivételesen megpróbálom elmondani, hogy a pusztaháttérzajokból nekem milyen sorozat jött le. Faszikám gyilkossági nyomozó, aki új társat kap, de időnként előtör belőle egy másik énje, amik bezavarnak a munkájába. Ezekkel megkell tanulnia bánni, és kezelnie az új társát. Valami ilyesmi lehet a sorozat sztorija. Drámai alaptéma krimi köntésbe bújtatva.

És akkor lerántom a leplet, hogy miért ez a Universal legjobb szinkronja. A főszereplőt nem más magyarítja, mint az a fiatal ember, aki szerintem jelenleg a legjobb a 30-as pasik körében, aki egyszerre sármos és magabiztos. Az egyetlen és igazi Spartacus, Széles László. Ő most nálam az a színész, akinél nem érdekel, hogy illik-e a színészéhez, mert eszméletlenül jó hallgatni. A dupla részes premiernél meg dupla annyi élvezetet is jelentett, így bő két órányi háttérzaj a tökéletesség jegyében telt. Időnként rá-rápillantottam a képre is nem rossz a párosítás sem amúgy. Nekem baromira bejön.

A mellékszereplő felhozatal sem semmi amúgy. Mezei Kitty az újonc csaj, egész jó, de én unom már egy kicsit Kitty-t. Solecki Janka a főhős neje, nem szerepel túl sokat és Janka hangja mindig az őrületbe tud kergetni, úgyhogy pazar. Van itt nekünk egy Stohl Andrásunk mellékkopónak szemüvegben, fekete testben, meg Galambos Péterünk és Hevér Gáborunk is. Ha jól rémlik akkor utóbbinak van gyereke is. Sedernek is van ám benne szerepe! Úgyhogy igen, elég elit minden téren a magyar verzió, érdemes nézni.

Igen, háttérzaj volt csak, így magáról a sorozatról messze menő következtetéseket nem szeretnék levonni. Ennek végre elégedett vagyok a szinkronjával, az SDI-ben kitettek magukért - kivéve, ha Aprics csinálta. A sorozat hétfő esténként fut, és míg nincs Doktor Csont, vagy unjátok már az NCIS-t, akkor esetleg nézhetitek ezt is, egynek elmegy. Nem felhőtlen szórakozás, de kikapcsolódásnak sem utolsó. 10/7
Szinkron: 10/8


Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék