A MAGYAR SZINKRON MINDENNAPJAI

Hirdetések

Magyarszinkron.hu
Magyarszinkron.hu2023:dec:szo 03:12
Évtizedek óta a magyar szinkron egyik legfontosabb szereplője, aki jelenleg a Direct Dub Studios vezetőjeként az egyik legnagyobb műhelyt irányítja.
Színészként több évtizedes karrier van mögötte, rengeteg jó és emlékezetes szinkronszereppel. Többek között ő volt a pályakezdő Brad Pitt hangja a Thelma és Louise-ban is.

Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk a kiváló Bor Zoltánnak.

(Az összeállítást készítette: Aradi Zsolt Magyarszinkron Klub)
Magyarszinkron.hu
Magyarszinkron.hu2023:dec:pén 07:12
A most következő decemberi édesség rohamhoz jól kapcsoló cukiság bomba érkezett az Agymanók új részének előzetesével. Mutatjuk....
Magyarszinkron.hu
Magyarszinkron.hu2023:dec:pén 01:12
Both András hangja napi vendég mindenki képernyőjén, hiszen a kezdetek óta az RTL csatorna hangja. Régebben többet, ma már kevesebbet szinkronizál, de az biztos, hogyha megszólal rögtön mindenki felismeri.

Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk a kiváló művésznek!
Magyarszinkron.hu
Magyarszinkron.hu2023:dec:pén 01:12
Gömöri V. István nemcsak elsősorban szinkronrendező, de kiváló zenész, zenei rendező és minden, ami a zenéhez köthető. Rengeteg mesesorozat köszönheti neki a hazai sikerét, hiszen tökéletes arányérzékkel válogatja nemcsak a prózai szereplők, de az énekesek hangját is. Az általa levezényelt dalok kedvesek, jól szólnak magyarul, és nemcsak a gyerekek, de a felnőttek kedvencei is válnak.

Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk a kiváló művésznek!
Magyarszinkron.hu
Magyarszinkron.hu2023:nov:csü 01:11
"6 nyíltszíni tapsot kaptam" - Csankó Zoltánt mindig, mindenhol jó látni és hallani. Ma még szavazhattok rá a Kaszás Attila-díj jelöltjeként, jövő vasárnap személyesen is találkozhattok vele 11 órától az Art+Cinema moziban, ha pedig Győrben jártok nézzétek meg színpadon.

Ezen kívül pedig bármelyik szinkronját nagy örömmel ajánljuk!
Magyarszinkron.hu
Magyarszinkron.hu
Magyarszinkron.hu2023:nov:sze 11:11
Forever young - Kálid Artúr és Murányi Tünde azon a bizonyos napon. A kiváló művésznő tegnap ünnepelt, így utólag kívánunk neki Nagyon Boldog Születésnapot!
Hasznos volt?