Képzőművész szinkronhangok

Itt találhatóak a 2012 őszétől folyó interjúk, amelyeket a szinkronszakma kiválóságaival készítünk, akik az ismert tevékenységük mellett rajzolással, festéssel vagy egyéb képalkotási módszerekkel is foglalkoznak szabad idejükben.

Csankó Zoltán: "Gondoljon róla mindenki, amit akar" (friss.)

Főleg szinkronhangként azonosítják, de ő ezt egyáltalán nem bánja. Ám azt kevesen tudják, hogy Csankó Zoltán régebben olajfestéssel is foglalkozott, melynek eredményét a Café Stone-ban tekinthetik meg az érdeklődők a korábbi szinkronosok egy-egy művével egyetemben. Ennek kapcsán szinkronról, a festményéről és színházról beszélgettünk a művész úrral.

Interjú Nemes Takách Katával

A Cafe Stone-ban nyílt kiállítása a fiatal művésznek. Rajzok, tervek, plakátok sokasága várja a látogatókat. A beszélgetésben Kata mesél a kezdetekről, és minden más érdekességről!

Pilipár Évával beszélgettünk képről, hangról, vágásról

Lovak, babák, arcok, absztraktok. Színek, foltok, egyenes és görbe vonalak.  Mindez egy emberben. Pilipár Éva szinkronvágó hang helyett ezúttal képekkel jelentkezik. Kiállítását 2013. március végéig nézhetitek meg a Cafe Stone-ban.

Dumbledore-i karikatúra kiállítás

Makay Sándort többek között Dumbledore magyarhangjaként ismerhetitek, de számos színdarabban, tévéjátékban és sorozatban is játszott. Emellett karikatúrákat is készít a kollégáiról, ismert emberekről. Január közepéig a Cafe Stone-ban láthatjátok kiállítva a rajzainak egy részét. Hosszan mesélt nekünk az életéről, ebből láthattok egy kis ízelítőt ebben a videóban. Amint meghalljátok, bizonyára beüt majd az aha-élmény.

Beszélgetés Seder Gáborral a Café Stone-ban

Seder Gáborral készítettünk interjút a Budavári Schönherz Stúdió szakmai és személyes segítségével. Gábort leginkább szinkronhangként ismerhetnek a nézők  - ő Quagmire vagy A helyszínelők Warwick Brownjának magyarhangja, de A nevem Earlben meg a Veronica Marsban is hallhatták. A beszélgetés apropója az volt, hogy Seder Gábor a színészet mellett rajzolással is foglalkozik és néhány művét kiállították a Cafe Stone-ban a Wesselényi utcában.
A rajzokat október közepéig tekinthetik meg, közben pedig a kedves pincérnők finom kávét szolgálnak fel, ízlés szerint.