Szinkronhang-olás

Egy próbálkozás arra, hogy képzett hangok, minőségi szinkronizálók kerüljenek a szakma vérkeringésébe. A sikerről mindenki maga döntsön.

Meghallgatást hirdetünk minden érdeklődőnek!

A Magyarszinkron.hu szervezésében MEGHALLGATÁST hirdetünk minden szinkronizálni vágyó számára. November 15-én szombaton 10-13 óra között minden jelentkezőnek lehetősége nyílik arra, hogy kipróbálhassa magát a mikrofon mögött. Rendező, hangmérnök segítségével felmérheti tudását, képességét, tehetségét.

X. Szinkronhang-olás (tanfolyam)

HA SZERETNÉL SZINKRONIZÁLNI, DE EDDIG MÉG NEM VOLT RÁ MÓDOD, MOST ELJÖTT A TE IDŐD!! Ezúttal  13 és 63 év közötti jelentkezőket várunk! 5 évesek lettünk, így többet adunk, mint eddig bárkinek....

Meghallgatást hírdetünk minden érdeklődőnek!

Magyarszinkron.hu szervezésében MEGHALLGATÁST hirdetünk minden szinkronizálni vágyó számára. November 10-én vasárnap 11 órától minden jelentkezőnek lehetősége nyílik arra, hogy kipróbálhassa magát a mikrofon mögött. Rendező, hangmérnök segítségével felmérheti tudását, képességét, tehetségét.

V. Szinkron-hangolka (gyerek tanfolyam)

Ismét elindul a GYEREK TANFOLYAMUNK. 7-12 év közötti lányok és fiúk jelentkezését várjuk! Nemcsak nekünk, de a Magyar Szinkronnak is hiányoznak az ügyes és tehetséges gyerekhangok.

IX. Szinkronhang-olás (tanfolyam)

HA SZERETNÉL SZINKRONIZÁLNI, DE EDDIG MÉG NEM VOLT RÁ MÓDOD, MOST ELJÖTT A TE IDŐD!! Ezúttal  13 és 63 év közötti jelentkezőket várunk! 5 évesek lettünk, így többet adunk, mint eddig bárkinek....

Meghallgatást hirdetünk minden érdeklődőnek

A Magyarszinkron.hu szervezésében MEGHALLGATÁST hirdetünk minden szinkronizálni vágyó számára. Május 12-én vasárnap 12 órától minden jelentkezőnek lehetősége nyílik arra, hogy kipróbálhassa magát a mikrofon mögött. Rendező, hangmérnök segítségével felmérheti tudását, képességét, tehetségét.

Rímekben megfaragva

Néhány lelkes szinkron rajongó megverselte érzéseit:

Meghallgatást hirdetünk minden érdeklődőnek

Magyarszinkron.huA Magyarszinkron.hu szervezésében MEGHALLGATÁST hirdetünk minden szinkronizálni vágyó számára. November 18-án vasárnap 10 órától  minden jelentkezőnek lehetősége nyílik arra, hogy kipróbálhassa magát a mikrofon mögött. Rendező, hangmérnök segítségével felmérheti tudását, képességét, tehetségét.

VIII. Szinkronhang-olás (tanfolyam)

HA SZERETNÉL SZINKRONIZÁLNI, DE EDDIG MÉG NEM VOLT RÁ MÓDOD, MOST ELJÖTT A TE IDŐD!! Ezúttal  13 és 63 év közötti jelentkezőket várunk! Többet adunk, mint eddig bárkinek....

IV. Szinkron-hangolka (gyerek tanfolyam)

Ismét elindul a GYEREK TANFOLYAMUNK. 7-13 év közötti lányok és fiúk jelentkezését várjuk! Nemcsak nekünk, de a Magyar Szinkronnak is hiányoznak az ügyes és tehetséges gyerekhangok.

Következő