"SZERETEM A 75 ÉVES MAGYAR SZINKRONT"

KAMPÁNY a 75 ÉVES MAGYAR SZINKRON-ért: 2010-ben 75 esztendős a MAGYAR SZINKRON, de élemedett kora ellenére nincs valami jó állapotban.  A MAGYARSZINKRON.HU éppen ezért indítja el a "SZERETEM A 75 ÉVES MAGYAR SZINKRON" kampányát. A kampány célja, hogy minél több helyen felhívjuk a figyelmet a MAGYAR SZINKRON létezésére, és egészségügyi állapotára.

Sokan láthatatlan szakmának tartják, amelynek működése, részletei kevés ember előtt ismertek. az átlag magyar nézőnek természetes, hogy a tévéjében magyarul szólal meg szinte minden, amit nézni szeretne. Azonban azt kevesen tudják, hogy ennek elérésében hány százan dolgoznak napokon, heteken keresztül. Talán éppen emiatt a hiányos tudás miatt értékelik jelentősen alul hazánkban a MAGYAR SZINKRON-t.
A MAgYARSZINKRON.HU működtetőiként első lépésként az interetes oldalak, blogok és egyéb kezdeményezések működtetőihez fordulunk. Szeretnénk összegyűjteni azoknak az oldalaknak a listáját, amelyek üzemeltetőinek jelent valamit a MAGYAR SZINKRON.

Az alábbiakban közzéteszünk egy képet, amelyet a kampány támogatóinak el kellene helyezniük az általuk üzemeltett internetes felületen. Az oldal profilja bármilyen lehet, kivéve a sértő tartalmakat megjelenítő elektronikus kiadvány. Ezt követően küldjék el számunkra az adott oldal linkjét, ahol a kép is látható,  néhány sor kíséretében, és mi a főoldalon közzétesszük a linkjüket a kisérő levelükkel. (A kép igény szerint átméretezhető.)

Bízunk abban, hogy ezzel a jelképes első lépéssel sok-sok interenetes látogatót hozzá segíthetünk ahhoz, hogy észre vegyék a MAGYAR SZINKRON nem láthatatlan szakma.

A további tervekről később szólunk....


Hetvenöt éves szinkron