Keressük a Hónap Magyar Szinkron Hangját!!!!

A Hónap Magyar Szinkron Hangja lehet nő vagy férfi, fiatal vagy idős, szép vagy csúnya, szexis vagy undok, egyszóval bármilyen. A fontos, hogy szeressük, örüljünk neki, és ami a legfontosabb szivesen hallgassuk. A Hónap Magyar Szinkron Hangja, minden hónapban a külföldi színésszel és az általa alakított figurával legszorosabban, legtökéletesebben összenőtt Hang lehet!

A részletek:
Minden hónap első napjától az utolsóig lehetőség van arra, hogy szavazz a Hónap Magyar Szinkron Hangjára. A szavazás megkönnyítése céljából minden hónapban más és más kategóriát jelölünk meg. Szavazni a főoldalon található SZAVAZÁS-ban és emailben lehet!

(Kategória ötleteket várunk Tőletek is!)

A győztes művészt a következő hónap elején személyesen is megkeressük, és átadjuk neki a Magyarszinkron.hu díját. Egy rövid interjúval és fényképpel is megköszönjük a művész munkáját.

2010-től nemcsak sorozatokban nyújtott szerepek, hanem mindenféle alakítás nyomán lehet művészeket jelölni.

2009-ben sorozatokban nyújtott alakításokat szereznénk díjazni. Ugyanazt a színészt többször lehet jelölni, természetesen csak akkor, ha nem ugyanazzal a sorozattal kapcsolatos a jelölés.


A SZAVAZÁS-ban - segítségképpen - közzétesszük a Magyarszinkron.hu jelöltjeit is, de természetesen ettől eltérően is lehet voksolni.

(Önálló jelölés esetén kérjük, hogy ne csak a művész nevét, de a sorozatot is jelöld meg!)


További infók és kérdések a szinkron@magyarszinkron-re küldhetők.


Fejléc fotó