Főoldal

2015. TAVASZ

Valahol érthető, hogy az előző túlfűtött részt követően kicsit visszább kell venni a tempóból és válaszok helyett csupán kétségbe esett kérdésekkel igyekeztek árnyaltabbá tenni a történetet. Egy biztos, még mindig nem tudunk semmi Aleisterről vagy terveiről és hogy mi szüksége is lehet a legerősebb farkasra. Amit tudunk kimerül annyiban, hogy Elena jó nagy bajban van és valami mágiának hála talán nincs is kiút belőle.


Bő másfél évvel ezelőtt ért véget minden idők egyik legjobb kábel sorozata a Breaking Bad (Totál szivás). Amikor kiderült, hogy spinoffot akarnak készíteni az egyik legegyedibb és legjobb mellékszereplő figurához az ember első hallásra megijedt a gondolattól, ám miután újabb dolgok derültek ki a hírről egy kicsit megnyugodott, hogy eredettörténetet kap a fazon. Ez pedig 2015 február 8-án vasárnap este debütált a The Walking dead ötödik évadának midseason premierjét követően és minden idők legerősebb kábeles debütálását szállította az AMC számára. Igen, ez azon esetek egyike, ahol a nézők pokolian jól döntöttek.


Múlt héten még nem írtam az NBC új csütörtöki esti mini sorozat próbálkozásáról, mely ugyan egy rendkívül kényes témát jár körbe és rág meg, valamiért mégsem találtam benne olyan okot, amely miatt bátran merném ajánlani bárkinek is. Megvártam a második részt, hátha az javít a véleményemen


Folytatjuk jó hagyományunkat, mely szerintetek a "A Bitenről ugye írtok?" kategóriába esik. Jelentem egy nagyon forgalmas epizódon vagyunk túl, melyben rengeteg minden történt, éppen ezért nehéz is lesz szavakba önteni az eseményeket.


Folytatódott a Bitten, mely egy a premiernél mérföldekkel izgalmasabb résszel jelentkezett. Igaz, ami igaz, a bunyó is sokkal kevesebb volt, áldozatból se kaptunk annyit, pucér testek látványa sem tombzódott minden jelenetben... Akkor meg mitől volt ez a rész jobb, mint maga a premier? Nos, mindezekkel ellenben kaptunk látszat-válaszokat meg a brutál gagyi jeleneteket ellensúlyozó, mélységgel megtöltött drámát, amik mind eltörpülnek azon rossz jel mellett, hogy Laura Vandervoort nem volt meztelenül az epizódban. Valaki újra szerződött vele vagy mi? Kötve hiszem, hisz az olcsóság az a szó, ami elsőként eszembe ötlik ezzel az epizóddal kapcsolatban. Jó, tudom, hogy a Bitten amúgy is eszméletlen olcsó sorozat, de ezúttal végképp ráfeküdtek a témára. És tudjátok mit? Ezerszer jobban állt neki. Csak úgy, mint a Walking deadnek.


A Falka visszatért és vele együtt az egyik legkirályabb bűnös élvezetünk is. Mindenkinek kell egy ilyen és ez nekem bizony ez a jó hiszeműen is csak gyenge közepesnek titulálható -ám a könyveknél állítólag mérföldekkel jobb- kanadai sorozat lett. Hogy miért pont az első női vérfarkasról szóló történet csúszott be nálam ebbe a kategóriába? Nos, aligha kell többet mondanom, mint hogy Laura Vandervoort a főszereplője. Vele bármit megnéznék.


Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék