Főoldal

brandnew VOICE
brandnew VOICE: a JNA (első) saját gyártású podcast műsora. A házigazdák Joey és Luke. Friss adások minden hétfőn! "Töltsd le, hallgasd bármikor, ahol csak akarod!"

BNV

Képregényekről egy órában

A Wynonna Earp hivatalos RAJONGÓI kibeszélő podcastje

A Hivatalos Magyar SHANNARA KRÓNIKÁK Podcast

A hivatalos #BITTEN kibeszélő podcast Műsorunk első évada a sorozat utolsó évadáról szól

A bevezető epizódok megmérettetései

A Pilót@/Pajtások a sorozatok hivatalos légi szállítója, melynek fedélzetén két jó cimbora beszélget mindenféle első benyomásról meg rájuk gyakorolt hatásokról.

2013 tavasza óta nem jelentkeztünk filmes podcastünkkel, a JumpCuttal. Most viszont úgy éreztük ideje megtörni a csendet. Hogy miért? Mert 2015. október 21 fontos napja a történelemnek és szerettünk volna részesévé válni mi is. És ez még csak a kezdet! A JumpCut visszatért!


Havonta jelentkező, angol nyelvű szórakoztató podcast.

2013. márciusában Joey és Luke elindított egy vadonatúj podcast show-t. Hogy mi ennek a shownak a témája, ha már minden héten beszélgetnek sorozatokról és havonta összeülnek kidumálni a legfrissebb zenei kedvenceiket? Nos, a harmadik, egyben első "szerelem", a MOZI. Így van. A JumpCut belecsap a lecsóba és kidumálja napjaink és a régmúlt legnagyobb sikereit, azokról a filmekről ejt szót, amelyek hatást gyakorolnak a házigazdákra. És Rátok.


Hogy is mondják: "Amíg a Föld kerek, mindig én leszek a RockElek!"? Ennek jegyében, pláne egy ilyen névvel talán érthető is: a BNV két örök ökör házigizdája (a Cula meg a Hobbit) új közös műsorba csapott, mely a MyGuitar izgalmas zenei világába és egy képzelt rock banda alapításába enged bepillantást. Lesz itt szó mindenről, izéről meg mizéről és zenéről egyaránt. Úgyhogy tessék csak hallgatni a punkokat. Ja, és "Oláf, METÁL!"


Október elsején érkezik a brandnew Voice legújabb, második évada, de addig sem kell nélkülözni a szórakoztató show műsort, ugyanis elkészült a legújabb nyári adásuk és információink szerint még összesen három adás várható a fiúktól a szezon premierig. Íme a legújabb, ahol a Dallas londoni premierjéről is lesz néhány szó.


Kattints a képre a nagyításért!

Tegnap este valamivel 10 óra után mutatkozott be a dupla részes szezon premierrel a JNA: brandnew VOICE című podcast műsorunk. A műsor első felében az elmúlt hét legérdekesebb 10 hírét beszéltük ki, majd pedig váltottunk olyan érdekes témákra, melyeket a tovább mögött is megmutatunk.

Az adásokat (egyenlőre) ezen a linken érhetitek el. Minden visszajelzést örömmel fogadunk, hiszen minden véleményből tanulunk valamit. Ami azt illeti, már az első adásból is rengeteget tanultunk :)


A Joey News Ajánló mindig szeretett egy kis kedvességgel készülni az új szezon kezdetére. Ez szinte kivételtől eltekintve azt is jelentette, hogy hol megújult tartalommal, hol megújult külsővel üdvözölte az új szezonkezdést, melyet minden évben rengetegen követnek figyelemmel. Így a nagyobb felelősség nagyobb erővel is jár: Alkalmazkodjanak az új sorozatok világához, vagy valami egészen más jelentse idén a megújulást? Ez jellemezte a magazin munkatársainak meetingjeit, mikor összeültek brainstormingolni a 2011/12-es évadról. "Tavaly elköltöztünk, azóta szépen belaktuk új otthonunk. Új fejezet kezdődött az életünkben, fogalmunk sem volt, hogyan lehet überelni. Aztán egyszer csak megvilágosodtunk: Irány az Enterprise fedélzete és fedezzük fel az ismeretlent, hódítsunk meg új platformokat!"


Végéhez ér a brandnew Voice című műsorunk házigazdáinak bemutatása. A sorozat utolsó részében közelebb hozzuk hozzátok a műsor kiötlőjét, és egyben kreatív-producerét. Have You meet... Joey?!


Folytatjuk a brandnew Voice című műsorunk házigazdáinak bemutatását. A sorozat második részében közelebb hozzuk hozzátok a Nőt (igen, így csupa nagy betűvel), aki majd gatyába rázza (vagy legalábbis megpróbálja) a srácokat. Egy olyan szexy és csajszis hangot ismerhettek meg benne, aki... Nos, mit is mondhatnék még róla? Who's that girl? Who's that Girl? It's - wait for it, Have You meet...- Jess?!


A következő pár napban bemutatjuk a brandnew Voice című műsorunk házigazdáit. A sorozat első részében közelebb hozzuk hozzátok a műsor rajongói-fordítóját, a Parenthoodot, a New Girlt és a Hart of Dixiet is jegyző, modern családós csókát. Have You meet... Luke?!Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék