Főoldal

I. évad

Az ősz legjobban várt sorozata is felkerült az iTunes-ra. Az elmúlt fél évben majd megvesztem érte, és a pilot pontosan azt nyújtotta, amit vártam tőle. Leszámítva a főcímét, amit sajnos CGI-alapon készítettek és megállt 15 másodpercben. Vétek az ilyet ilyen szépséghibával ellátni. Cserébe viszont olyan zenei világot kaptunk, amellyel minden gond nélkül belopta magát a szívünkbe (Sugarland, Taylor Swift). Persze Rachel Bilson elbűvölő kisugárzása után nem volt nehéz dolga. A Hart of Dixie egy ízig-vérig déli sorozat, ennek minden előnyével és hátrányával. A péntek estéim tökéletes műsorszáma lesz a Dixie legújabb epizódjai.


Következzék egy rövid videó, amelyben Leila Gerstein mesél arról, mire is számíthatunk a fináléban. Zseniális rész néz ki!


Hart of Dixie 1x22.
 
Ennek is eljött az ideje. Gyönyörű szépen felvezették az évadfinálét, mely hála az égnek nem jelenti a sorozat végét is egyben. Külön öröm, hiszen megadták nekünk azt, amire számítottunk, se többet, se kevesebbet nem kaptunk. Láthattunk csodálatos Bluebell-i pillanatokat, meglepő pofonokat is elszenvedtünk, részünk lehetett szenvedéllyel átitatott kecske mentésben és mindezt egy olyan vihar alatt, amelyhez foghatóval még sosem találkoztunk. De valaki már igazán kicserélhetné azt az áramgenerátort...


Hart of Dixie 1x21.
 
Ahelyett, hogy arra próbálnék rájönni, hogy hogy csinálja ez a sorozat, hogy részről részre jobb lesz és egy csipetnyit sem veszít a varázslatából ezúttal inkább azzal foglalkoznék, hogy mivel éri el mindezt. Zoe dilemma elé kerül: Miután "tönkre tett az életét itt" változtatni akar a dolgokon. Nem akar belefolyni a páciensei életébe, de amikor felbukkan az apja habozás nélkül csapot-papot hátrahagyva elmenne vele Bostonba. Csak utána kezd el gondolkozni, hogy mi a fontosabb az életben, jó orvosnak lenni, vagy jó embernek.


Hart of Dixie 1x20.
 
Azon töprengek így pár perccel a rész vége előtt, hogy mi nem stimmelt vele. Aztán igazából csak azt tudom felhozni ennek az oldalnak a javára, hogy nem úgy alakultak a dolgok, ahogy Zoe szerette volna, és mivel érzelmileg alaposan sikerül azonosulni vele, így nagyjából ugyanazt érzem, mint ő. Igaz, esetemben a legkevésbé sem George a célpont. Viszont, amikor visszagondolok erre a részre, akkor Tom és Wanda kettőse jut az eszembe, akik minden egyes pillanatukban mosolyt csaltak az arcomra, illetve George és Lemon terápiáján az a sárga micsoda. A végét pedig csak egyszerűen nem merem leírni mégegyszer, noha FTW?


Hart of Dixie 1x19.
 
Ragadd meg a pillanatot. Épp vicces, hogy alig pár perccel ez a rész megtekintése előtt estem át egy ugyanilyen beszélgetésen az egyik lakótársammal. Tudtam, hogy ez a rész nem fog csalódást okozni, és hála az égnek nem is okozott. Pontosan annyira volt humoros, amennyire egy ilyen helyzetben lennie kellett és pont azokat a kártyákat játszotta ki, amelyek kellettek a "majdnem tökéletes" rész címkéhez. Az kétségtelen, hogy ez is felkerül a Dixie kedvenc részeinek listájára.


Hart of Dixie 1x18.
 
Amióta kiderült, hogy Lemonnak van egy titka vártuk azt a pillanatot, amikor ez ki fog derülni. És Leila Gerstein meg is ígérte, hogy még az évad finálé előtt fogja alaposan felkavarni az állóvizet vele. És meg is tette! Méghozzá egy milyen epizóddal! Azt hiszem a múlt héten óriási hibát követtünk el azáltal, hogy leírtuk azt a csattanó. Az első percek legjobb jelenetét hozta össze a folytatása, majd pedig igyekezett kicsúcsosodni egy olyan könnyfakasztó csúcspontban, amelyre mind vártunk. A befejezés pedig több dolgot is előrevetít.


Hart of Dixie 1x17.
 
Annyira közel voltam ahhoz, hogy áradozzak erről a szünet utáni visszatérésről, mikor jött a zárójelenet, ami egyszerűen fenséges volt egy olyan ostoba cliff-fel lezárvva a 40 perces gyönyört, amire szavak sincsenek. Úgyhogy jelenleg az értetlenség küszöbén állok, és ez elég pocsék hely. Ehhez képest semmi volt, amikor Bobby feltámadt a Dallasban, pedig olyan gyönyörűen építették fel az egészet, ahogy megint minden Zoe érzései körül forgott, ahogy kerülgették egymást George-dzsal, és ahogy a másik szál (ismét Wade) szállította a humort, bár tény és való, hogy Shelley ezt is lenyúlta tőle.


Hart of Dixie 1x16.
 
Ez volt a szünet előtti utolsó rész, ahol az alkotók felkészítették a rajongókat arra, hogy mi is várható majd a szezon utolsó felvonásában. A szerelmi háromszögek kicsúcsosodtak és valahogy minden olyan kiélezettnek tűnik. Tetszett, ahogy eljátszadoztak a Magnolia-Wade szállal, és időnként nem is bánnám, ha többet kapnánk abból az okból, amiért Wade nem hagyta még el Bluebell-t, és mitagadás a Dívákat is kellőképpen hiányoltam már ahhoz, hogy ez a színpadi produkció visszarepíthessen a múlt évszázad közepéig.


Hart of Dixie 1x14.
 
Próbálok valami újjal előrukkolni, mert ha minden héten azt mondom, hogy "Imádtam", az talán nem tűnik hihetőnek. Még akkor sem, ha ez az igazság. Az előző rész végén elindítottak egy lavinát, amit itt meg is állítottak, miközben tartalékosan előkészítettek egy "lelkitársak"-szált, de ahogy a plakát is mondja, nem mindig lehetnek együtt. Ellenben megismerhettük Roxy-t, aki új felrázta ezt a részt, hogy azonnal spin-offot követeltünk belőle.


Ahogy mondani szokás ebben a bejegyzésben minden egy rakáson lesz. Kezdve a legfontosabb casting újdonságokkal, a tegnap esti nézettségi adatokkal, Leila Gerstein legújabb spoilereivel, valamint megmutatjuk, hogy mi is várható a következő részben, ahol Dr. Zoe Hart-nak lesz egy óriási titka. Az epizód leírásra azonban péntekig várnotok kell, bocsika.


Hart of Dixie 1x12.
 
Dr. Zoe Hart-ból egy Carl nevű szerető vált. Hát igen, ez van, ha az ember titkolózni kezd. Mindenesetre érdekes volt látni elejétől végéig ezt a folyamatot, ami lezajlott AnnaBeth-tel. A Wade-ben leledző továbbra is olthatatlan szenvedés már kevésbé hatott ennyire frissen rám. Bár bevallom az elején reménykedtem, hogy Tomnak, vagy Bluebell néniéinek kicsit nagyobb szerepük lesz az epizódban, de sajnos helyettük be kellett érnünk csupán Judson visszatérésével, akit szintén jó rég nem láttunk már. De az élet már csak így megy.


Hart of Dixie 1x11.
 
Visszatért a kedvenc sorozatom. De még milyen résszel! Ideje volt, hogy Zoe gátlásai is feltörjenek és végre ténylegesen elkezdjen beilleszkedni kedvenc alabamai kisvárosunkba. És milyen jól tette! Könnyen meglehet, hogy ez az elveszett leányzó ezen kis kalandozása a család gyökerein a sorozat eddigi legjobb részét eredményezte. Egyszerűen minden összeállt a szívmelengető pillanatoktól kezdve egészen a humoros pillanatokig, miközben az ellentétek meggyőzték egymást a másik igazáról. Azt hiszem ezt a részt méltán fogjuk még jó sokáig emlegetni.


Hart of Dixie 1x10.

 

Karácsony van. Nincs mit szépíteni ezen a tényen, és meglepő mód Bluebell ezt elég hagyományos mód ünnepli meg. Mi pedig egy olyan résszel búcsúztunk el 2011 sorozatától, amelyre nagyon nehéz szavakat találni. Választ kaptunk rengeteg égető kérdésre, elvarrtak szálakat, pontok kerültek kapcsolatok végére és közben végig átjárt minket a déli karácsony szelleme.


Hart of Dixie 1x09.


Wow! Más szavakat nem is igen merek használni már a Hart of dixie-re, ugyanis egyik epizódja jobban veri a másikat. A kilencedik részről sem túlzás azt állítani, hogy egy újabb strigulát húzhat be magának az „Eddigi legjobb epizód” skatulyájában. Ha ez így megy tovább a dixie már nem csak a legjobb újonc szériaként fog kijönni az évadból, hanem szépen lassan veri az összes többit.


Következzék hát az az előzetes, amely tökéletesen összefoglal mindent, amit a 2011-es részekben történt. Feelgood pillanatok hosszú sora, és minden románchegy egyetlen előzetesben, egy Taylor Swift nótára.


Hart of Dixie 1x08.

Nincs jelenleg a Hart of Dixienél jobb sorozat a tévében. És ezek a szikla szilárd tények. Nincs még egy olyan sorozat, ami ennyire szórakoztatna, miközben igen komoly dolgokon megyünk át. Fejlődéseket látunk, ahogy megélénkülnek a figurák, még a legjelentéktelenebbnek tünőek is - akik mellesleg számomra sokkal inkább a széria jelképei. Tetszettek azok a változásokon, amelyeken kedvenc karaktereink átmentek és tetszett, hogy ízelítőt kaptunk abból is, hogy mennyit is változtak azóta, hogy a sorozat elindult. Akadt aki a régi énjét kapta elő, de akadt olyan is, aki végső búcsút vett tőle.


Hart of Dixie 1x07.

Úgy tűnik, ha Leila ír egy részt, akkor abban George Tucker egészen biztosan megsérül. A pilothoz hasonlóan csak szuperrelativuszokban lennék képes beszélni erről a részről. Olyan zseniális Zoe és George jelenetekkel, amely megdobogtatták a szívem és visszacsempésztek valamit a reményből az igaz szerelemhez. Tényleg nehéz bármit is mondani róluk, hiszen annyira magával ragadó volt az egész, onnantól, hogy a moziban összefutottak... Szeretem ezt a szálat, mert tényleg látszik rajtuk, hogy összeillenek, de persze a doki érkezése se volt semmi. Már úgy azokat a dolgokat kivéve, amiket Zoéból kiváltott.


Hart of Dixie 1x06.

A Tom Amandes által rendezett rész egy nagyon érdekes témakört járt körbe: Inkább lennél hős a gyereked szemében és halott, vagy lennél egy született lúzer, aki minden vagyonát elissza és elszerencsejátékozza. Az élet nagy kérdései, amelyekre lehet éppen Bluebell városkájában találjuk meg a válaszunk. Tetszett a témája, mert elgondolkodtatta a nézőt, volt benne valami, ami miatt különlegesnek éreztük. Mindezt megspékelve jó szálakkal, új és visszatérő szereplőkkel. Így alkotva tökéletes képet.


A Hollywood Reporter készített egy interjút Leila Gersteinnel a napokban, amit szeretnénk megosztani veletek is, hiszen érdekes. Ugye ez Gerstein első sorozata, de Josh Schwartz-cal és csapatával már évek óta dolgozik együtt, és beszél arról is, hogy miket tanult tőlük, no meg arról is, hogy számára mitől olyan különleges a Hart of Dixie.


Hart of Dixie 1x02.

Minden rész egy lecke köré fog épülni? Még ez sem kizárt, de ami szerintem inkább fontos, hogy mennyire zseniálisan oldotta meg az írónő a második részek krízisét. A nézettségen semmi változás nem látszik, és szerencsére a sorozat minősége se eresztett. Ha ilyen marad a későbbiekben is, nekem a Hart of Dixie nagyobb kedvencem lesz, mint számítottam rá. Megvan benne minden szerethetőség, minden olyan kis apróság, színészi alakítás, ami ahhoz kell, hogy az apró pillanatokra mindig emlékezzünk.


Hart of Dixie 1x03.

Folytatódott Zoe beilleszkedésének története, méghozzá nem is akárhogy. Imádnivaló jelenetek váltogatták egymást, ahol csak úgy pörögtek a szerelmi háromszögek. Láthattuk a legendás Levon Hayes-t akcióban, megismertük Didit, az új recepcióst, és láthattuk, ahogy Lemon apja jókat mond Zoeról. Egyszerűen annyira fantörpikus és szeretnivaló ez a sorozat, hogy az őrület. Imádtam, hogy ebből a részből sem hagyták ki az öreg nénik pletyizését, nagyon kellett.


Hart of Dixie 1x04.

Sok jó érvem van a Hart of Dixie mellett, de mind közül kiemelkedik az, hogy ez a sorozat azért működik ilyen jól, mert az emberi kapcsolatokról szól. Igen, ez a sorozat titka. Bluebell-t is emiatt érezzük élő, lélegző organizmusnak, és pontosan ez az oka annak, hogy Leila döntései a legkevésbé sem tűnnek szappanoperásnak. Persze nyugodtan ráhúzható a bélyeg, hogy ez egyik részben ezt akarja, a másikban meg azt, de legyünk őszinték itt a legkevésbé sincs szó szappanoperás beütésről, hiszen mindenki tudja kit akar, és mit akar, csak legfeljebb fél beismerni azt. Talán túl emberi, ez a legnagyobb hibája.


HART OF DIXIE 1x05.

Él és lélegzik. A város. Részről részre egyre több részét ismerjük meg, a benne élőkkel, miközben visszaköszönnek az olyan kedves és kellemes elemek, amelyek miatt annyira szeretünk elmélyedni ebben a zseniális sorozatban. Hangulat és meglepetések, ahol még a teljesen átlagos fordulatok is úgy ütnek, hogy az ember nem csak mosolyog, hanem egyenesen le is szakad a kanapéról. Ahol az elemek úgy állnak össze, hogy mikor lejár a 40 perc... Vissza akarj térni oda.


Úgy tűnik, hogy most elkezdődött a Hart of Dixie című sorozat forgatása egyre több képi, illetve videó anyag kerül ki. Ennek fényében már is itt a legújabb, melyben Rachel Bilson mesél kicsit a sorozatról és a figurájáról. Sok újat mondjuk nem tudunk meg, de olyan édes, hogy csak na...


Igen, ismét Hart of Dixie-videó következik, ezúttal a Friday Night Lights sztárjával, aki a szerelmi háromszög egyik csúcsa lesz. Ne mulasszátok a CW legjobb sorozatát, mely szeptember 26-tól hétfőnként vár mindenkit Bluebell-ben, Alabamában!


Íme Bilson szerelmi háromszögének harmadik csúcsa, Wade, akit Wilson Bethel alakít. Mi Szabó Mátét szeretnénk magyarhangjának.
Bónusznak pedig a 3 legfrissebb előzetest mellékeljük melyek a szeptember 26.-ai premiert hivatottak beharangozni.

Hart of Dixie - Rachel Bilson főszereplésével, a Narancsvidék alkotóitól!


Lavon-t játssza, a helyi hírességet, aki lehúzott 10 évet az NFL-ben, és négyszerre ProBowler, bár Miss. Hart szerint megérdemelt volna hatot is. Új jelenetben mutatkozik be az egyik legszimpatikusabb fickó a sorozatból. Íme az interjúja.


Azt hiszem ezzel a teljes cast megszólalt már, mindenki elmondta mikor kezdődik a CW legújabb sorozata, de ha még lenne olyan, aki nem tudná: Szeptember 26. Jamie, tiéd a szó.


Szerelem, vagy szerelem első látásra? Az ősz legkiemelkedőbb, negyven perces sorozata vár ránk szeptember 26.-tól. És tudjátok mit? Summer Roberts is back, bitches!


1981. augusztus 25-én Los Angeles városában, California államban látta meg a napvilágot a Narancsvidék hősnője, aki idén szeptemberben tér vissza a képernyőre a Hart of Dixie című, klasszikus WB-időket idéző CW sorozatban. Rachel Bilson sokáig járt kollégáival (Adam Brody, Hayden Christensen), de úgy hírlik ma ismét szingli és csak a munkájának él. A Los Angeles Lakers rajongó hölgyemény alig 158 centis, példaképének a szakmában Diane Keatont tartja. Azon kevés színésznő közé tartozik, akinek a teljes filmográfiáját láttam - ez csak egy érdekesség.


Mint mondtam, nagyon lassan beindult a marketing gépezet és talán a helyére kerülnek a dolgok - na nem mintha eddig bármilyen olyan anyag kijött volna a sorozathoz, ami nézésre csábítaná az átlagnézőt. Viszont itt vannak a legfrissebb képek a karakterekről, no meg az első részből.


Tegnap tartották a CW TCA Tourját, ahol a sajtó újabb információkat kapott az új szezonról. Ennek értelmében kaptunk új videóanyagokat, és rengeteg információt a tovább mögött. Rachel Bilson-t mindenki nagyon elbűvölőnek tartotta, mi pedig egy olyan képet választottunk ki az elképesztően gyönyörű és szexy színésznőtől, amin Kristen Bell-lel szerepel közösen.


Úúúúúúúúúúúúúj előzetes! Igen, ennyire örülök neki, pedig semmi újat nem mutat, de mégis.


Persze, akik látták az összes eddigit, azoknak nem túl sok újat ad, de azért mégis friss.


Van egy jelenetünk, és egy hat perces betekintőnk az ősz messze legjobban várt sorozatához. És most nem a Zoey Deschanelesre gondolunk, hanem a Rachel Bilsonosra. Ha ilyen lesz az átlag tekintete nekem annyi lesz, az már most biztos...


Jó eséllyel idén nem lesz még egy olyan sorozat az újoncok közül, akivel annyit fogunk foglalkozni, mint a Hart of Dixie-vel - ha berendelik ugye (nincs bennem egy szemernyi kétség sem, úgyhogy be fogják).


Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék