Főoldal

Zene
Minden, ami zene. Fő a sokszínűség és a dallam!

Emberek, nagy újságunk van! Elkészült a Voice második helyezettjének első videóklippje, mely már lassan két napja letölthető az iTunes-ról! De ezzel egy időben érkezett meg a hozzá készült videóklipp is. Mondjuk szerintem nem kicsit furcsa értelmezése ennek a gyönyörű számnak, de legalább nem szexisen hatásvadász, mint a mai trendek. Enjoy it, budy!


Brad Douglas Paisley country énekes-dalszerző-gitáros 1972. Október 28.-án született Glen Dale-ben, Nyugat-Virginiában. A stílusa a country és a southern rock közé tehető, 1999 óta 8 albuma jelent meg, és 25 szerzeménye került fel a Billboard Country slágerlistáira, melyekből 15 el is érte az első helyezést. 2010. november 10-én a CMA Awards-on elnyerte az "Év szórakoztatója" címet. Háromszoros Grammy-díjas énekes.


Brad Paisley: American Saturday Night

Nos, azt hiszem aligha indíthatnánk jobban ezt a hónapot, mint három elég friss klippel. Láthatjátok Brad Paisley május végén megjelent korongjának legjobb számához készített klippjét, elhozzuk a hatszoros Grammy-díjas Lady Antebellum ősszel érkező vadiúj korongjának legúfrissebb slágerét, és még a hamarosan boltokba kerülő új Gavin DeGraw első dalának klippjét is láthatjátok. Melyik a kedvencetek?


Idén nyáron (magyar bemutató: 2011. július 7.) újból feléled a Százholdas Pagony a mozikban -néhol 3D-ben is! Ennek az apropóján született meg ez a gyönyörű dal, ahol a zene nem túl nagy eresztés, de az amúgy is kiváló Zséda élete legjobbját énekli ki. Minden elismerésem az övé. Tizennegyedik alkalommal hallgatom meg, röpke fél óra alatt, egymás után, és még mindig imádom.


"Remains" by Maurissa Tancharoen & Jed Whedon

A magyar nézőknek még spoileres is lehet, úgyhogy csak óvatosan!


Számtalan dologgal és két pokolian jó albummal vált a Grammy-díjas Lady Antebellum a "2010-es legjobb felfedezettemmé", akik már kora tavasztól egészen az év utolsó napjaiig meghatározták az egész évemet. Ők jegyzik 2010 legjobb dalát (nálam), nem egy daluk a country slágerlisták élén végzett, a második albumukat pedig egyszerűen le sem lehetett vakarni legalább fél évig a Billboard slágerlistáiról, és gyorsan tegyük hozzá azt is, hogy az idei Country Music Awards-on is sikereket értek el. Kérem szépen, ilyen adatok után mit várhatunk egy bandától? Nem azt, hogy minden idők egyik legjobb karácsonyi albumával álljanak elő. Pedig ez történt.

Tegnap este kiosztották a country Akadémia díjait. A győztesek között nincs túl sok különbség, nagyjából hozta a papírformát a tavalyi CMA után.


Válogatásalbummal ritkán lehet hibázni, pláne ha a nevedben benne van az, hogy Bon Jovi. Kérem szépen mesének helye nincs, ez minden idők legjobb dupla lemezes Bon Jovi korongja, ősslágerekkel és néhány vadonatúj dallal fűszerezve. Olyan számok kerültek erre a korongra, amiket az ember még álmából felriasztva is ordítva énekel és tombol rá az utolsó lélegzetéig. Erős indítás, még erősebb megtartás és pokolian ütős végeredmény. Ez kérem szépen a Bon Jovi ezen évtizedének utolsó korongjának verdiktje.

Jason, Jason, te vén kópé, hát ennyire nem szeretsz ülni a babérjaidon? 2009 tavaszán jelent meg legutóbbi albuma a Wide open, mely ha jól rémlik mind a mai napig nem tudott kikopni a country albumok listájáról és erről a korongról érkező dalai sorra hódították meg a slágerlistákat. A 33 éves énekes az elmúlt 5 évben 4 albumot termelt ki magából, és ezen korong mennyiségének hívószavaiból 11 ért el komolyabb helyezést a Billboard slágerlistáján. A legnagyobb sikereket a "Why"-jal, a "Big Green Tractor"-ral, a "The Truth"-tal és a személyes kedvencemmel (mely 2009-ben a második legnagyobb kedvencem, és az év country dala volt nálam) a "She's Country"-val érte el. Ebből következik az is, hogy óriási elvárásokkal ültem le meghallgatni a vadonatúj korongot, amely csak úgy izzik 15 dalától.

A rovat nem újkeletű, de egy olyan bandával kezdjük újra, akik még vadiújnak számítanak a porondon. Legalábbis ami a lemezek számát illeti, hiszen a Band Perry már 2005 óta aktív, de csak tavaly augusztusban írtak alá a Republic Nashville-hez, és néhány hete jelent meg bemutatkozó albumuk. Aminek már a felvezetése sem volt semmi, és bármennyire is tetszik a hangvételük, a stílusuk és az album összhatása, az "If I die Young"-hoz nem sikerült felnőnie. De hogy is sikerülhetett volna, mikor olyan hatalmasra tette az a szám a lécet?

Most zenés hangulatomban vagyok, úgyhogy tessék Nektek. Következzék hát a Billboard 2010-es kedvencei.


KlippReggelit mindenkinek! Elérkezettnek láttuk az időt, hogy egy régi közkedvelt rovatunkat is feltámasszuk, méghozzá nem is akárkivel. Sam Tsui remek hangú énekes és szerepel egy isteni webre készülő "saját gyártású" sorozatban. Baromi jó hangja van. Mi most a "Heaven"-t hoztuk el tőle, ami egy Bryan Adams feldolgozás.


Szerda van. Kérem szépen webisode szerda hogy egész pontyosak legyünk. Nincs más, mint hátradőlni és élvezni a legkirályabb dolgot, amit egy banda adhat minden héten a rajongóinak. Jó szórakozást!

Zene: Sky Ferreira: Obsession

MA este kerül sor a 2010-es CMA-ra (Country Msuic Awards), melynek eredményeiről már holnap beszámolunk, és lehet hogy a műsorról is még a héten. Addigis élvezzétek Miranda Lambert - The House That Built Me c. klippjét.

Azoknak, akik nem látták még, de kíváncsiak egy amerikai show műsorra. Zenére összetákolt videó következik.

Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék