Főoldal

Parenthood
(2010-????)

Ismered azt az érzést, mikor egy sorozat bekucorogja magát szived minden bugyrába és melegséggel tölt el, mikor nézed? Ha nem, akkor valószínűleg nem ismered a Parenthoodot (Vásott szülők), mely az elmúlt 6 tévés szezon messze legkiemelkedőbb és legkevesebbek által nézett családi dráma sorozata volt. A Braverman klán egy olyan család, ahová te is tartozni szeretnél, ahol Te is otthon érzed magad és akik befogadtak valahányszor csak szükséged volt egy helyre, ahol elbújhattál a világ elől.


(2010., 13. rész)

(2010-2011., 22. rész)


2012.

Szöveg: Bob Dylan
Előadja: John Doe & Lucy Schwartz (hivatalos klipp)


Életemben nem hallottam ennyire gyalázatos szinkron munkát, mint ez. Ezt komolyan mondom, és hozzá is teszem rögvest, hogy ehhez képest még a nálam eddig ezt a címet birtokló Veronica Mars is legalább egy Everwood szintű dolog. Vagy legalább valami közepesen elfogadható, vállalható minőségű munka. Őszintén remélem, hogy aki ezt a szinkron szereposztást megálmodta holnaptól munkanélküli lesz és jó messzire elkerüli az egész szakmát. Ilyen tehetségtelennek helye nincs az egyre mélyebb pocsolyákba süllyedő szakmában. És az nem kifogás, hogy "nyár lesz és más színészek nem értek rá", mert tudom jól, hogy akiknek van megszokott hangjuk ők imádják a színészeiket.


Written by: Luke

Srácok, elmesélek egy történetet nektek. De nyugalom, ez most nem annak a sztorija lesz, hogy hogyan jártam anyátokkal, hanem annak, hogy hogyan jártam a Vásott szülőkkel. Így igyekszem majd valamivel rövidebbre fogni a mesélést, mint Ted.


A Friday Night Lights már kifutott. Ez egyszer egy tény. Hogy mi a pótlására szolgáló legjobb megoldás? Nos, feltehetőleg nem kell túlzottan messze menni, hiszen az anyacsatornán (NBC) van egy másik komoly gondokkal küszködő, de félelmetesen erős sorozat. A következőkben összeszedjük a legjobb érveket arra az esetre, ha a Tv2 végre behozná az általam csak no.1.-ként elkönyvelt sorozatot a közeljövőben.


Saját készítésű előzetes következik a kedvenc sorozatunkhoz. Mostantól a bemutatóig minden héten jelentkezünk egy rövid, 45 másodperces előzetessel. Az előzetes hangcsúszások miatt előre is elnézést kérünk.


2011. 05. 07., szombat, 17:30, Tv2.
!!!LIVEblog!!

BREAKING: Mégis tudom vállalni a LIVEblogot, ma 17:30-tól! Úgyhogy a szokásos helyen, az az itt is megtartjuk az eseményt! Plusz hoztunk egy zenés videót a sorozatról.

A legfontosabb, hogy én ma nem tudom vállalni a LIVEblogot, de egy nagyon jó barátom, a sorozat rajongói fordítója örömmel vette a feladatot, hogy beugrojon a helyemre. Így tőle, első kézből, minden nyersességével és elfogultságával egy nagyon különleges, hamisítatlan LIVEblog élményben részesíthetünk mindenkit. Kattanjatok rá!


Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék