Főoldal

The New GIRL
Zooey Deschanel szituációs komédia sorozata

Egy valamit muszáj már a legelején leszögeznünk: A New Girl alkotói értenek a feelinghez. Érzik, és nekik hála mi is érezzük azt, hogy miért is beszélünk úgy erről a szituációs komédiáról, mint napjaink egyik legjobbjáról. Nem csak a független filmes hatás miatt, hanem mert egyszerűen működik, megvan a kémia a szereplők között, és bár ezt első sorban Zooeyval lehet eladni, de a fiúk viszik el a hátukon ezt a huszonnégyszer húsz percet. Mit is mondhatnék még, mint hogy szép volt fiúk?!


Az évad legfájóbb pontja az volt számomra, mikor 25 epizód után kifutott a Fox második évadát taposó szituációs komédiája Zooey Deschanellel a főszerepben. Vele a vezér figura bőrében, de ez az évad koránt sem miatta volt olyan hangosan, hanem a srácok miatt. Egyszerűen nehéz elfelejteni (vagy akár csak túltenni magunkat) Julian Pepperwoodon, Chicago-ból, Schmidt egyetemi évein vagy Winston agymenésein. Melléjük, mint a "józanság hangja" igyekszik felzárkózni Jess is, ám a legtöbbször úgy érezzük a közelében sem kapargál.


Jess elveszti az állását, Schmidtről végre lekerül a gipsz, és Nick még mindig ugyanolyan. Azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy hosszú volt a nyár. Akik szerették az első évadot azoknak garantáltan tetszeni fog az is, ahogy a második indul. Akik eddig sem rajongtak túlzottan a még mindig nagyon különc Jess figurájáért és díszes lakótársaiért, az ezután se fogja szeretni. De mi, akik ismerjük őket egyszerűen nem tudjuk nem imádni ezt a sitcomot. Vagy csak a konkurencia túl gyenge manapság?


Szeptemberben Zooey Deschanel és kompániája visszatér, hogy újabb 24 részben bombázzon mosolyt az orcánkra. Íme egy új előzetes.


A FOX jóvoltából megmutatjuk hogyan is álmodták meg kreatív szakemberek Jess álomfőcímét.


Különösebb meglepetésnek azt hiszem nincs helye, Zooey Deschanel elvarázsolja a nézőt. Persze nincs különösebben nehéz dolga, hiszen Jess figurája egy hihetetlen brutális mód tökéletes nő. A nem éppen hétköznapi értelemben. A Csak szexre kellesz forgatókönyvírója (Elizabeth Meriwether) egy olyan szituációs komédiát nyújtott át a nézőnek, ami egyszerre friss, mégis természetesen hétköznapi. Olyan sitcomról van szó, ami már az első képkockájával belopja magát a szívedbe és a büdös életben nem fog onnan tágítani.


A FOX munkatársai erről az ősz bombájaként titulált -egyébként neten már különböző kópiáival elterjed-, NEW GIRL szereplőit kérdezték. Ezek a srácok az életben is nagyon viccesek! Csekk it out.


Hogy mi a legrosszabb ezekben az előzetesekben? Talán az, hogy tőlük csak még messzebbnek tűnik szeptember 20. Azon az estén fogja a FOX ugyanis bemutatni Zooey Deschanel azon sorozatát, ahol pasik közé költözik be. És mivel ő nem egy hétköznapi csaj...


Két új előzetest szabadított a világra a FOX. Ezek következzenek most!


Úgy tűnik lassan beindul a promó gépezet. Az a hajsütés, mintha új jelenet lenne!


Uraim... megőrülünk Zooeyért, vagy megőrülünk érte?


Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék