Legyél Magyar Szinkron Dramaturg! (tanfolyam)

Jól beszélsz magyarul és angolul? Szeretsz filmeket nézni? Érdekel, hogy hogyan készül el egy alkotás? Nyitott vagy új és izgalmas dolgokra? Nem ijedsz meg nehezebb feladatoktól sem? Szívesen lennél Te egy film magyar változatának fordítója, dramaturgja?

Amennyiben a fenti kérdések mindegyikére IGEN a válaszod, úgy olvass tovább!

Hirdetések

A MAGYARSZINKRON.HU SZERVEZÉSÉBEN
SZINKRON DRAMATURG, FORDÍTÓ KÉPZÉS INDUL.

 

A tanfolyam 2010. október 31-től 2011. június 12-éig tart (90 óra).

 

A tanfolyam célja: A szervezők véleménye szerint a szinkronizálás elméletben nem, hanem csak gyakorlatban tanulható meg. Éppen ezért, az oktatás kizárólag szinkronstúdióban zajlik, a szinkronban folyamatosan közreműködő műhelyekben. A tanfolyamon résztvevők első kézből szerezhetnek tapasztalatot a szinkronizálás műhelytitkaival kapcsolatban. A szervezők reményei szerint a tanfolyam végén a résztvevők megismerik a szakmát és kellő információval rendelkeznek majd az itt folyó munkáról. A legjobbak és legkitartóbbak pedig aktív tagjaivá válhatnak a magyar szinkron művelői népes táborának.

A jelentkezés feltételei:
Minden 18 és 48 év közötti, magyarul tisztán beszélő, és hibátlanul olvasó érdeklődő jelentkezhet. Angol nyelvtudás elengedhetetlen!!!!

A felvételi menete: Hagyományos értelemben vett felvételi nem lesz, ám a jelentkezőknek alkalmasságukat helyben történő fordítással kell megmutatniuk. Egy rövid szöveget kell meghatározott időn belül a lehető legpontosabban magyarra fordítani.

Jelentkezés és további információ: szinkronmagyarszinkron.hu

Magyarszinkron.hu

Next Post

Bánffy György

pén szept 3 , 2010
<strong><u><img class="himage" src="/pics/szinkron/hu/49529.jpg" border="0" alt="Bánffy György színművész" title="Bánffy György színművész" width="100" height="144" align="left" style="width: 100px; height: 144px; border: 7px solid; padding: 0px" />Született:</u></strong> 1927. június 19-én<br /> <strong><u><br /> Meghalt:</u></strong> 2010. szeptember 3-án