CSAPATERŐSÍTÉST JELENTÜNK BE!!!!

Fejléc fotóLegyen a 2010-es év ne csak a Magyar Szinkron, de a Magyarszinkron.hu éve is. Ehhez szükségünk van olyan elhivatott, szinkront szerető és tisztelő emberekre, akik hajlandóak segíteni az oldal további fejlesztéseiben. A munka szigorúan önkéntes és ingyenes alapon szerveződik, egészen addig, amíg az első nagy bevételek meg nem érkeznek…. 


Lássuk a részleteket:
 

Hirdetések

1. Publicista, újságíró vagy gyakornok:

Olyan lelkes, írni vágyó fiatalokat, középkorúakat vagy idősebbeket keresünk, akik hajlandóak rendszeres időközönként – minőségi írásokban – véleményt mondani egy film, sorozat vagy másmilyen alkotás szinkronjáról. A terjedelem kötetlen, így aki késztetést arra, hogy ontsa magából a Magyar Szinkronnal kapcsolatos véleményét, most bátran megteheti.

Aki érez magában elég erőt és bátorságot lehetőséget kaphat arra, hogy személyesen találkozzon és interjút készítsen kedvenc magyarhangjaival is.

2. Korrektor:

A magyar nyelv alapos ismeretével bíró szakembert keresünk, aki vállalja, hogy az emailben részére átküldött anyagokat lelkisimeretesen és alaposan átnézni, és vigyáz arra, hogy minden betű, és írásjel a megfelelő helyre kerüljön. Persze fontos, hogy az írói szabadságra vigyázva megtartsa az alkotó által kialakított hangulatot is.

3. TV Figyelők:

Fontos célunk, hogy az Adatbázis-unk minél nagyobb és pontosabb legyen, amelyhez elengedhetetlenül szükséges, hogy jelenlegi szerkesztőnk válláról némi kis súly áthelyeződjön másokra is.
Rendszeres tévézők jelentkezését várjuk, akik hajlandóak arra, hogy az előre egyeztetett tévécsatornát vagy csatornákat folyamatosan nyomon követik, és lejegyzik az ott újonnan megszólaló mindenféle alkotás szinkronját. Nemcsak a hangokra, de amennyiben hallható, a stábtagokra is kíváncsiak vagyunk.

Akit érdekel a fenti lehetőség közül valamelyik kérjük, hogy a szinkron@magyarszinkron.hu -ra egy rövid bemutatkozóval körítve küldje el jelentkezését!!

Publicista, újságíróktól egy bemutatkozó anyagot is kérünk.

Hirdetések

A korrektornak próba munkát küldünk.

TV Figyelők írják meg, hogy melyik csatornát, milyen rendszerességgel tudnak nyomon követni.

Next Post

Szervusztok, Angyalkáim!

pén jan 29 , 2010
<div align="justify"> Hangzott el közel 90 alkalommal a'70-es évek végén. Ha ezeket a szavakat meghallják világszerte emberek millióinak jut eszébe <strong>a három-négy leányzó, akik oly sokat tettek az akció-krimi műfajában a nők szerepéért</strong>. Hasonló úttörőnek számítanak, mint az ezredforduló környékén J.J. Abrams által megteremtett hősnő típus. Vannak, akik számára ezért oly kedves ez a sorozat. Mások számára pedig nosztalgia. A közös nevező pedig az, hogy a <strong><em>Charlie angyalai</em></strong> az egyik legjobb retro sorozat. </div>