Dallos Szilvia: Magyar hangja (3. kiadás)

Van egy nagyszerű hírünk:

2016 júniusában a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon megjelenik Dallos Szilvia: Magyar hangja című kötetének 3. kiadása!

Hirdetések

A kiváló színésznő kötete eddig már két kiadást megélt és a magyar szinkron rajongói között nagy sikert aratott kiadvány ismét megvásárolható lesz akár ajándékba, akár saját használatra.

A szinkronnal foglalkozó diplomamunkák, írások sokaságának alapja az a rengeteg információ, amelyeket az író ebben a kötetben összegyűjtött.

Most mindenkinek lehetősége lesz arra, hogy a karácsonyi ajándékok között elhelyezze a könyv előfizetéséről szóló igazolást.

Az előfizetés ára 3000 Ft, amelyet a

Nap Kiadó Kft, KH Bank 10401938-00004581-00000004

számlaszámára kell befizetni. A befizetéshez kérjük kizárólag a befizető nevét írjátok rá. A kiadó a könyveket a megjelenés után postázza.

(A könyv ára a megjelenés után postaköltséggel együtt 4500 Ft lesz, így a kedvezmény értéke 30%. Kár lenne kihagyni!)

Ezt követően küldjetek egy emailt a szinkron@szinkronikum.hu email címre. Itt kell leírni, hogy ki a befizető, hány példányt rendelt és milyen címre kéri majd a postázást. Amennyiben nem saját részre kéritek a könyvet pontosan jelezzétek, hogy kinek kell majd küldeni,

Hirdetések

Minden befizetőt tájékoztatunk a könyv megjelenéséről és a postázás várható időpontjáról.

Minden további kérdésre a szinkron@szinkronikum.hu emailcímen válaszolunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Szerelmes Szinkron Színház: 02.14.

ked jan 19 , 2016
<p dir="ltr">Szerelmes Szinkron a Karinthy Színházban</p> <p dir="ltr">avagy</p> <p dir="ltr">Zenés Szinkron Színház a „Magyar Változat Munkatársai”-val</p>