Kerülj Szinkronba Önmagaddal!

A MAGYARSZINKRON.HU SZERVEZÉSÉBEN ÖNISMERETI-KOMMUNIKÁCIÓS KÉPZÉS INDUL

Félsz, hogyha sok ember előtt kell megszólalnod? Sokszor vagy bizonytalan egyszerű kérdésekben is? Nem tudod, hogy jól ismered saját magad? Szeretnél sikeres lenni, de nem tudod, hogyan csináld? Fontos számodra a család és a munka is, de nem tudsz közöttük egyensúlyozni? Szeretnéd a neked fontos embert megszólítani, de nincs hozzá merszed? Zavarnak a kisebb hibáid a továbblépésben? A fentiek mellett akad még olyan kérdésed, amire szakembertől várnál választ?

Hirdetések

Amennyiben úgy érzed, hogy eljött az idő, hogy mindezeken változtass, úgy olvass bátran tovább!

A tanfolyam célja: A résztvevőkkel közösen csapatban és egyenként megdolgozni mindenkiért. A közösen eltöltött délutánok során szeretnénk mindenkit közelebb hozni saját magához, megismertetni a lehetőségeivel. Célunk, hogy az utolsó alkalom végére mindenki több, és jobb legyen ahhoz képest, mint amikor kezdte. Szakemberek segítségével szeretnénk megoldani azokat a kérdéseket, amelyeket a résztvevők a legfontosabbnak találnak az életükben.

A jelentkezés feltételei: Minden 18 és 98 év közötti érdeklődő jelentkezhet.

A felvételi menete: Hagyományos értelemben vett felvételi nem lesz. A jelentkezőkkel egy rövid – előzetes – beszélgetés során mérjük fel a megoldandó problémájukat.

A tanfolyam 2010. október 31-től 2011. június 12-éig tart (150 óra).

A tanfolyam menete: A szervezők gondoltak a hétköznap dolgozókra, így a közös munka 30 hétvégi napon keresztül zajlik majd. (Ez főleg vasárnap, de előfordulhat néhány szombati nap is!) A napi ötórai munka során színész partnerekkel, logopédussal, és más szakemberekkel dolgozhatnak a résztvevők.

Hirdetések

A tanfolyam vezetője: Zsurzs Katalin színművésznő

Jelentkezés, és további információ: szinkronmagyarszinkron.hu

Next Post

Egy családanya vámpírnaplója

pén szept 10 , 2010
<div align="justify"> Vámpírnaplók? Vega vámpír pasi és emberlány szerelme! Már megint egy tiniknek, tinikről szóló alkotás, erős Alkonyat „fílinggel”. 40 fölött talán már mégsem ilyesmit kéne néznie egy kétgyerekes családanyának! Dehogyis akartam belekezdeni! Nem mintha bármi bajom volna a vámpíros sorozatokkal, könyvekkel, sőt nézem a True Bloodot is! Vámpírok folynak már a csapból is, ugyan miben lehetne éppen ez különleges?<br /> </div>