Megújul, elköltözik és hivatalosan is nevet vált a Joey szerint a világ!

Fejlec_tervezetHogy milyen is Joey szerint a világ? Behatárolhatatlan, óriási és sokszínű, amely telis tele van érdekesebbnél érdekesebb tartalmakkal, emberekkel és témákkal. Ugyanakkor mint mindennek néhány évente, nekünk sem árt megújulnunk. Egy négy és fél éves periódust zártunk le nemrégiben, és úgy éreztük ideje már valami egészen újjal előrukkolnunk úgy, hogy mégis hűek maradjunk a gyökereinkhez. A változásokon több hónapot dolgoztunk, mire kitaláltuk a megfelelő felépítést és szerkezettséget.
Hirdetések

2010_11A Joey News Ajánló egy színes napilap, magazin és tematikus kínálatú mennyország.

Egyszóval minden, ami egy jó újságban van. Friss, tele hírekkel, véleményekkel, cikkekkel, exkluzív anyagokkal és interjúkkal. Bár tematikus, mégsem szerettük soha, ha beskatulyáznak bennünket, ezért vagyunk mi olyan szabadok, mint a madarak. Itt mindenki garantáltan megtalálja az őt leginkább érdeklő tartalmat. Hogy mire is kell tőlünk számítani az eddig megismert és jól bevált elemeinken kívül?

Vadonatúj, több száz filmből álló adatbázisra, amelyhez több ezer sorozatepizódot is mellékelünk. Sorozatos adatbázisunk naponta fog frissülni a legújabb részek leírásaival, filmmagazinunkban pedig hetente szállítjuk a legjobb és legújabb filmekről (vagy épp a nosztalgia jegyében) alkotott véleményünket. Sűrűbben lesz zene és kulturális rovat, amelyben igyekszünk megőrizni azt a sokszínűséget, amit olvasóink megszokhattak tőlünk.

Ennyit előljáróban, a többit majd az új kezdet után AUGUSZTUS 30.-tól az új oldalon!

!BRAND NEW!

JOEY NEWS AJÁNLÓ – A TE ÍZLÉSED. A TE VÁLASZTÁSOD.
SOROZATPORTÁL. FILMMAGAZIN. KULTURPORT.

www.magyarszinkron.hu/joey


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Szinkroninfo.uw.hu

pén aug 20 , 2010
Kovács Benjamin szinkronszínész oldala