Főoldal

A vadbarmok megtámadják a harmadik dimenziót

Ha a vadbaromság mértékegysége, hogy minél többször látogassa meg másfél óra alatt a kis Vuk az embert, akkor kérem szépen, tiszteletbeli Vadbarom lettem. Ez a legundorítóbb, legsokkolóbb és egyben legőrültebb Jackass-film, ami valaha meghódította a nagy vásznakat. Ráadásul mindezt tűéles képpel, térábrázolással, immáron három dimdenzióban. Kétség sem férhet hozzá, hogy aki nem riad vissza némi budiban repkedő szartól, vagy nincs halálfélelme a kígyóktól annak kihagyhatatlan agymenés lesz ez a film! Csakis tizennyolc felett és tök védőben!


Jackass 3D
(Jackass 3D, 93', 2010)

!SPOILERES LEHET!

Az eredetileg az MTV zenecsatornán debütált Jackass szereplői örök kamaszok, akik idétlen tréfákkal teszik próbára társaik és önmaguk tűrőképességét. Fontos szerep jut a testnedveknek, a savas gyomortartalomnak és az ürüléknek, a szereplők törnek-zúznak, falnak mennek, borulnak, meztelenkednek és minél nagyobb a fejetlenség, annál boldogabbak. A 3D-s Jackass pedig a rajongók álma, hiszen most már minden trutymó egyenesen a néző arcába zúdul.

Johnny Knoxville és barátai a Margera-csapattal együtt minden eddigi őrültséget túlszárnyalva igyekeztek kicsalni belőlünk mindenféle bennünk lakozó undormányt. Volt itt kerítés feletti repkedés jet ski-vel, fogkíhúzás Lamborigini-vel, meg "kacsavadászat" paintball stukkerrel repkedő emberre. Repülésről jut eszembe, azért az valami állati őrületes lehetett, mikor a repülő "szele" borította fel a srácokat, ők meg dobálták a cuccokat szembe a haverjaiknak. Szintén nagyon jó volt a "gorilla a szállodában" trükk is, mint ahogy a "vár a szabadság" is szó szerint sokkolóan bejött. De ne feledjük, hogy ezek "csupán" jók, és bőven elmaradnak a halál ütős főcíme mögött.

A legundorítóbb azonban mégsem ezek voltak. Nem, ezek csak a "tipikus őrültség" kategóriájába eső Jackass-es baromságok. Három dolgot mondok, ami hányingerközeli állapotba taszított ezen a verőfényes délelőttön. Az egyikben "izzadságkoktélt" ittak, a másikban egy szarral teli wécében bungiejumpingoltak, és volt egy harmadik is, ahol csak szimplán a "hegy kitört" egy gyönyörű makett kellős közepén. Nem egyszer hányta el magát az operatőr, és néhány szereplő is. De igen, ez a film a legjobb, ami a Jackass-rajongókkal valaha is történhetett: Minden undormányt tűélesen látunk. Ezek után a legkevésbé sem tud meglepni, hogy a nézőből is előtörni készültek a bennsőségek. Egy jó tanács, ne egyetek a film alatt, plusz-mínusz 4 óra minimum és akkor talán rendben lesztek.

A Jackass 3D pontosan azt adja a nézőnek, amit vár tőle. Ennek tükrében abszolút egyértelmű, hogy a film majdnem száz millióval többet termelt eddig, plusz mostantól már ő tartja minden idők legjobb októberi rajtját is. Végezetül csak annyit mondhatok, hogy bár néhány poént elárultam, azért még bőven akad olyan a fiúk tarsolyában, amik ütnek, mint a nagypapa és a kisunokája, vagy a "törpök csatája" és társaik. A Jackass 3D-t moziban kell megnézni, félelmetes erejű és a legundorítóbb film a nagyvásznak történelmében80%


Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék