7 évesek lettünk (november 28.)

Egész évben a Magyar Szinkron 80. születésnapját ünnepeljük. Történtek jó és kevésbé jó dolgok ezzel kapcsolatban, de nagyszerű érzés, hogy a szakma rajongóinak tábora folyamatosan gyarapodik.

Örülünk, és azon dolgozunk, hogy hétről-hétre újabbak csatlakozzanak a magyar szinkront szeretők egyre nagyobb és népesebb családjához.

Hirdetések

A Facebook oldal mellett működik weboldalunk is, amely éppen ma 7 esztendeje indult! 

Arra gondoltunk, hogy ezt a kort egy nagymértékű ráncfelvarrással, átalakítással ünnepeljük meg!
Mostantól új külsővel, még szebben várjuk a látogatóinkat. Néhány funkció még nem működik, de pár napon belül azokról is kiderül minden. Reméljük az új design elnyeri a tetszéseteket!

Természetesen örömmel fogadunk minden építő jellegű véleményt, amelyet be tudunk építeni az oldal további fejlesztésébe!

Nagy és hálás köszönet a Localinfo csapatának (http://www.localinfo.hu), akik az első perctől segítik és támogatják missziónkat. Nélkülük ez a kezdeményezés nem lenne sehol!

Még egyszer köszönjük a sok százezer lájkot, megosztást, képaláírást, amit eddig kaptak kedvenceink.

Hirdetések

Reméljük a következő években is velünk tartotok, hogy közösen támogassuk azt ami mindannyiunknak egyformán fontos:

a Magyar Szinkront!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Szinkronkvíz - Arcot a hanghoz! 2. rész

ked dec 1 , 2015
<p>A kvíz második fordulójában egy picit talán nehezebb feladatotok lesz, mint az elsőben, ugyanis beletettem pár olyan színészt is a listába, akiknek az arcát legfőképp csak a színházban láthatjuk, hiszen sorozatokban, filmekben nem gyakran kapnak szerepet, ellenben a hangjukat szerintem nagyon is sokan ismerhetik. Az Arcot a hanghoz! 2-ben újabb 40 színész arcát kell szemügyre vennetek és a megadott nevekből kiválasztanotok azt, akit szerintetek a fotó ábrázol. <br /><br />Jó játékot!</p>