A Hónap Hangja 2009 áprilisában

GÁSPÁR ANDRÁS

Hirdetések

1104 szavazat érkezett áprilisban a "LEGJOBB MESTERSZAKÁCS" Hang kategóriában. A győztes 628 vokssal a nagyszerű  angol fiatalember Jamie Oliver magyarhangja GÁSPÁR ANDRÁS lett.

Mivel a művész – sajnos – ritkán hallható szinkronban, így a Masterfilm és Vígvári Ágnes gyártásvezető segítsége kellett, hogy a meglepetés jól sikerüljön. Gáspár András így egy sorozat hangalámondására érkezett meg, amikor ráköszöntem. A részletek tisztázása után örömmel beszélt arról, hogy nem kapott még a munkájáért semmilyen díjat, de a Magyarszinkron.hu által adottat azért tartja fontosnak mert ezt a nézők adományozták a számára. Elmondta, hogy fontosnak tartja ezt a kezdeményezést, és reméli, hogy folytatódni fog majd.

A Magyarszinkron.hu jelképes ajándékcsomagjával, és a minden győztesnek járó oklevéllel a kezében örömmel mesélt a Jamie Oliverhez "kötődő kapcsolatáról":
Sostarics Ágnes szinkronrendező "hozott össze minket" több mint tíz évvel ezelőtt – emlékezett a kezdetekre. Azóta szinte kivétel nélkül én szólaltatom meg őt. Maga a munka nem nehéz, de szeretem szinkronizálni. Ráadásul rendszeresen főzök is a receptejei alapján, igaz minden évben csak 1 alkalommal. A feleségemet (Balázs Ágnes színművésznő) a születésnapján szoktam meglepni egy-egy Jamie-s ételkölteménnyel. Így ez az esemény hónapokig emlékezetes marad a családom számára.

– Mit szólsz az általa, a főzésen kívűl végzett tevékenységeihez- kérdeztem.

– Fontosnak tartom, hogy próbál az angliai közétkeztetésen segíteni. Jó, hogy az ismertségét igyekszik arra használni, hogy munkanélküli fiataloknak jutasson állást az éttermében. Szimpatikus, hogy a vagyonát nemcsak magának tartja meg.

– Ha találkoznátok, mit kérdeznél tőle?

Hirdetések

– A legfontosabb a család, így először erről érdeklődnék, aztán talán beszélgetnénk a munkáinkról.

– És mernél neki főzni valamit?

– Jamie receptje alapján egészen nyugodtan bármit – mondta mosolyogva Gáspár András, majd visszaállt a mikrofon mögé szinkronizálni.

.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A sikerért minden nap meg kell dolgozni

ked máj 12 , 2009
James Bond, Sebastian, a rák, Gösser, Charlie nénje, Egerek és emberek. Csak néhány meghatározó mozzanat harminc értékes színházi és szinkron esztendőből. Vass Gábor hangját és nevét ma már mindenki ismeri.