A Hónap Magyar Szinkron Hangja: 2010. április

MOLNÁR ILONA és MOLNÁR LEVENTE

Hirdetések

A Hónap Magyar Szinkron HangjaAz egyik legnagyobb stúdióban egy ifjúsági sorozat szinkronja közben találkoztam az áprilisi Hónap Magyar Szinkron Hangja szavazás "Testvérek" kategóriájában győztes párosával. Molnár Ilona és Molnár Levente "öreg rókának" számítanak a szakmában mégis még mindig zsenge korban töltik napjaikat. Mind a ketten aktív részesei a legtöbb ifjúsági, rajz és anime sorozatnak. Hangjuk naponta hallható a különböző csatornákon.  Népszerűségüket az is mutatja, hogy a múlt hónapban beérkezett 986 szavazatból 450 jelent meg csak az ő nevük mellett. 
A fiatal színészek, akik közül Levente a Momentán Társulat egyik oszlopa is, örömmel vették át a jelképes ajándékcsomagunkat. Jóleső érzéssel fogadták a rajongóik lelkesedését, és voksait. Mind a ketten egyetértettek abban, hogy az ehhez hasonló elismerések is segítik őket abban, hogy újabb és újabb szinkronokban mutathassák meg az elmúlt években kiforrott tudásukat.


Az ajándékokért köszönet a  Don Pepe  -nek és a Clockcafe  -nak.

A Hónap Magyar Szinkron Hangja
A Hónap Magyar Szinkron Hangja

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Magyar Szinkron az U26-ban

pén máj 14 , 2010
<div align="justify"> Az újonnan megnyílt U26 elnevezésre hallgató Djuice clubshop programsorozatát a méltán népszerű <strong>South Park</strong>, és a <strong>Jóbarátok</strong> magyar hangjaival indította. <strong><em>Csőre Gábor</em></strong> (Cartman), <em><strong>Dolmány Attila</strong></em> (Kyle) és <em><strong>Bozsó Péter</strong></em> (Stan) – a megnyitó napján - , <strong><em>Kökényessy Ági</em></strong>  (Rachel), <em><strong>Galambos Péter </strong></em>(Ross), <em><strong>Holl Nándor </strong></em>(Joey) - néhány nappal később -  élőben mutatta meg, hogy milyen az arc a hang mögött. </div>