A Hónap Magyar Szinkron Hangja: 2010. május

SZOKOL PÉTER

Hirdetések

Az egyik legvidámabb hang tulajdonosa. Szokol Péter gyerekszínészként kezdett, de évtizedek óta a Magyar Szinkron egyik oszlopos tagja. Májusban a "Vidám fickó" kategóriában lett a honlap szavazóinak kedvence.
A találkozónkra motoron száguldva érkezik. Már messziről hallható nemcsak a gép dübörgése, de a vidám beszéde is. Méga bukósisak levétele előtt elsüt néhány poént, amely folytatódik, amíg leállítja a járgányát és keresünk egy árnyékos helyet, ahol beszélhetünk pár szót.

Harminc éve dolgozik mikrofon mögött, de nem kapott még semmilyen ajándékot azért a munkáért, amit végzett. A szokottnál is vidámabb lett, amikor kiderült, hogy a Magyarszinkron.hu olvasóinak véleménye alapján ebben a hónapban ő kapta meg a jelképes ajándékcsomagunkat. Elmesélte, hogy mindig szívsen megy a stúdiókba, mert izgalmasnak találja, hogy ezerféle karakternek kell a hangját kölcsönöznie. Különleges orgánumának köszönhetően 18 évestől felfelé mindenféle korú férfit hitelesen meg tud szólaltatni. Reméli, hogy még néhány évtizedig tovább dolgozhat a szakmában, amihez komoly támogatást kapott a honlap olvasóitól is.

Az ajándékokért köszönet a    Clockcafe-nak és a   Don Pepe-nek.

A Hónap Magyar Szinkron Hangja-Szokol Péter A Hónap Magyar Szinkron Hangja-Szokol Péter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Angyalian sötét szinkron

pén okt 29 , 2010
<div align="justify"> 2002. július 1-én - alig néhány hónappal az amerikai sorozatfinálét követően - mutatta be a királyi televízió, James Cameron poszt apokaliptikus világában játszódó sorozatát. Azt a szériát, amely a „Világ legjobb női” közé röpítette címszereplő sztárját, Jessica Albát. <br /> Hosszú évek után, 2010 szeptemberében megtört az átok és az AXN SCI-FI elhozta a legkitartóbb, legelvetemültebb rajongók számára a nálunk korábban még soha nem látott második évadot. </div>