A Hónap Magyar Szinkron Hangja: 2010. október

VICZIÁN OTTÓ

Hirdetések

A kiváló fiatal művészt a stúdiók világán kívűl tudtuk csak elérni, mivel folyamatosan próbál és ezért kevesebbet dolgozik mostanában a mikrofon mögött. Mivel már ő is az oldal olvasói közé tartozik, így tudott arról, hogy lehet szavazni, de meglepetésként érte a győzelmének híre. Nagy örömmel és csodálkozással vette át jelképes ajándékcsomagunkat. Az első egy-két boldog perc után sikerült néhány szót váltanuk a szinkronról.
– Nemrég voltam egy anime találkozón – mesélt ezzel kapcsolatos élményéről. A beszélgetés előtt nézelődtem a helyszinen, amikor egy érdeklődő szólított meg. Az első mondat után felismerte a hangomat, és rögtön “körbekürtölte” a termet a jelenlétemmel. A következő percek az autogramosztással és jó hangulatú spontán beszélgetéssel teltek. Igazán jól esett a rajongók érdeklődése.

Viczián Ottó több mint egy évtizede oszlopos tagja a Magyar Szinkron-nak. A szupercsapat Szép fiújától kezdve a Múmia főhősén át, az ausztrál sztárszakács Bill-en keresztül megannyi érdekes figurának adta már a hangját. Rendszeresen hallható a Dr. Csont című sorozatban és számtalan szappanoperában is.

Hirdetések

Búcsúzóul elkészítettük a szokásos fényképeket is, és a fotózás alatt fontosnak tartotta mégegyszer megköszönni a honlap látogatóinak azt a sok-sok szavazatot, amelyet a “Kemény pasi hang” kategória győzteseként kapott.

 
A támogatásért köszönet a  Don Pepe -nek.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Hónap Magyar Szinkron Hangja: 2010. november

pén dec 3 , 2010
<p><span style="text-decoration: underline;">EXKLUZÍV VOKSOLÁS!! <br /><br /></span><strong>A LEGJOBB SZINKRONRENDEZŐ:</strong> <em><strong>APRICS LÁSZLÓ</strong></em></p>