A Hónap Magyar Szinkron Hangja: 2010. szeptember

VÁNDOR ÉVA

Hirdetések

A Hónap Magyar Szinkron Hangja-Vándor Éva  Szokásunktól eltérően ezúttal nem egy szinkronstúdióban leptük meg a szeptemberi győztesünket. Vándor Évával a József Attila Színház öltözőjében találkoztunk egy előadás előtt néhány perccel. Segítségünkre volt egy kedves barátnő:) is, aki folyamatos lelkesedéssel követi nyomon a művésznő életét és pályájának alakulását. Sokan emlékezhetnek a színésznőre a Jóban-rosszban című sorozatból is, amelynek évekig volt az egyik főszereplője. 
Nagy puszival fogadta a hírt Vándor Éva, amikor kiderült, hogy többszáz lelkes voks eredményeként nyerte el a havi szavazás győztesének címét, és ezzel együtt a jelképes ajándékcsomagunkat is. Mivel sokat dolgozik, így nem jutott el hozzá a szavazás híre, ezért meglepődött, de jóleső szívvel fogadta a bejelentésünket.
– Szeretek szinkronizálni, több kedvencem is van azok közül, akiket rendszeresen megszólaltatok – mesélt az élményeiről. Goldie Hawn-t nagyon szeretem, de Susan Sarandon, vagy Diane Lane is közel áll hozzám. Nagyon jó volt A Dadus című sorozat, amelynek főszereplője egy harsány és vidám asszony, akinek szinte minden egyes mondatát élmény volt szinkronizálni.
– A férjem, Harmath Imre színművész is rendszeresen meghallgatja a munkáimat. Ilyenkor meg is szokta jegyezni, hogy "jó vagy, többet kellene szinkronizálnod!"
Én szívesen vennék részt több munkában is, ha a körülmények mindenhol biztosítanák azt, hogy a végeredmény minden magyar néző számára a megfelelő minőségű legyen – köszönt el, majd folytatta a felkészülést a színpadra lépésig.

Az ajándékokért köszönet a  Don Pepe   -nek és a  Clockcafe   -nak.

A Hónap Magyar Szinkron Hangja-Vándor ÉvaA Hónap Magyar Szinkron Hangja-Vándor Éva

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Attila írta:

pén nov 19 , 2010
Véleményem szerint szerintem a szinkronnapot vagy a tavaszi ,vagy az őszi szünetre kéne tenni. Azért ,mert ilyenkor sok tanuló szabad, de nagyon minimális az esélye annak ,hogy elutaznak nyaralni. Szerintem ez a 2 időszak a legjobb. A szinkronnapon lehetne jónéhány ismert szinkronos mind a fiatal ,mind az idősebb szinkronszínészek között, […]