A Hónap Magyar Szinkron Hangja: 2010. november

EXKLUZÍV VOKSOLÁS!!

A LEGJOBB SZINKRONRENDEZŐ: APRICS LÁSZLÓ

Hirdetések

2010-ben első alkalommal jelöltük a szakma legjobb rendezőit. A lelkes olvasói szavazatok eredményeként, a Maffiózók, a Ments meg, a Szívek szállodája és még számos nagyszerű film és sorozat szinkronrendezője lett a győztes.
Aprics László közel négy évtizede dolgozik a szakmában. Színészek százaival dolgozott együtt először asszisztensként majd szinkronrendezőként.
Egy havas decemberi napon leptük meg munka közben az SDI MEDIA stúdióban. Két színész közötti szünetben állt a rendelkezésünkre, és széles mosollyal fogadta a hírt, hogy ő lett a múlthavi szavazásunk győztese. Megköszönte olvasóinknak a rá adott voksokat, amely megerősítette őt abban, hogy továbbra is érdemes minőségi munkát végezni.
Amikor a munkájának titkáról kérdeztük – sok egyéb mellett – két dolgot tartott fontosnak. A rendezést művészetnek kell tekinteni, és eszerint kell irányítani a színészeket. A rá jellemző aprólékos munka eredménye a szakmában ismert “Aprics féle jelenlét”, vagyis az amikor nemcsak a szöveg, de az összes kis hang is megkapja a magyar változatát.

Hirdetések

Mivel érkezett a következő hang, így további sikeres szinkronokat kívánva vissza engedtük dolgozni a “Legjobb szinkronrendező” kategória győztesét, Aprics Lászlót.

A támogatásért köszönet a  Don Pepe  -nek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Édes-keserű

sze dec 22 , 2010
<p style="text-align: justify;">Különös hétvége, különös érzelmek, különös szakma! Sajnos vagy szerencsére az egész olyan irreális, nem sok köze van a valósághoz. Csak a gyomorgörcsnek, ami végig kísért a vizsgadrukk miatt. Hiába magyarázgattam magamnak, hogy ezen már semmi, de semmi nem múlik. Bódulatban telt a vasárnap és ezen az sem változtatott, amikor Fortuna istenasszony végre kihúzta a nevem, és bemehettem a stúdióba dolgozni. </p>