A Hónap Magyar Szinkron Hangja: 2010 június

SZÉLES TAMÁS
(A díjátadás részletei a Duna TV Kívánságkosár című műsorában 1.23-1.30 perc között.)

Hirdetések

A Hónap Magyar Szinkron Hangja-Széles Tamás  Széles Tamás a Duna Televízió hangjaként nyert júniusban a “Legjobb Csatorna Hang” kategória versenyében. A művésznek élő adásban adtuk át az ajándékunkat, mivel a csatorna vezetése örömmel értesült arról, hogy az ő hangjuk lett a nyertes a Magyarszinkron.hu szavazásán. A műsor után váltottunk néhány szót a művésszel.
Elmondta, hogy számára fontos a kultúra jelenléte, éppen ezért jelentkezett éppen a Duna tévébe hangnak. Magánéletében a vallás, az elmélyülés játszik kiemelten fontos szerepet, éppen ezért elsősorban a komolyabb szinkronszerepek állnak igazán közel hozzá. Jóleső érzéssel fogadta a szavazás eredményét. Megköszönte az ajándékunkat is, amellyel igyekeztünk kézzel foghatóan is megmutatni a honlap szavazóinak véleményét. Megerősítettük, hogy a munkájával nemcsak a nézőknek, de a televíziónak is sok kellemes és évezetes percet szerez.

Az ajándékokért köszönet a    Clockcafe-nak és a  Don Pepe -nek.

A Hónap Magyar Szinkron Hangja-Széles TamásA Hónap Magyar Szinkron Hangja-Széles Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kerülj Szinkronba Önmagaddal!

ked szept 7 , 2010
<div align="justify">A <strong>MAGYARSZINKRON.HU</strong> SZERVEZÉSÉBEN <em><span style="text-decoration: underline;">ÖNISMERETI-KOMMUNIKÁCIÓS KÉPZÉS</span></em> INDUL <br /> <br /> <strong>Félsz,</strong> hogyha sok ember előtt kell megszólalnod? <strong>Sokszor</strong> vagy bizonytalan egyszerű kérdésekben is? <strong>Nem</strong> tudod, hogy jól ismered saját magad? <strong>Szeretnél </strong>sikeres lenni, de nem tudod, hogyan csináld? <strong>Fontos</strong> számodra a család és a munka is, de nem tudsz közöttük egyensúlyozni? <strong>Szeretnéd</strong> a neked fontos embert megszólítani, de nincs hozzá merszed? <strong>Zavarnak</strong> a kisebb hibáid a továbblépésben? <em>A fentiek mellett akad még olyan kérdésed, amire szakembertől várnál választ? </em></div>