A Hónap Hangja 2009 májusában

FEKETE ZOLTÁN

Hirdetések

1213 szavazat érkezett a "LEGVICESEBB KARAKTER" kategóriában. 540 szavazattal a győztes, a Két pasi meg egy kicsi egyik pasija, Fekete Zoltán lett.

Hirdetések

A művészt a sorozat szinkronizálása közben Dobay Brigitta szinkronrendező, Beke Tamás hangmérnök, és a másik pasi, Czvetkó Sándor társaságában találtam az SDI szinkronstúdióban. A kis csapat éppen egy hosszú szinkronizálás előtt volt, de már repkedtek a poénok. Allen Harper legjobb magyarhangja örömmel fogadta a honlap látogatóinak szavazatait.

– Fontosnak tartom, hogy a nézők nemcsak élvezik a show-t, de figyelnek a szinkronra is – mondta, miközben megköszönte a szavazatokat.
– A kollégák mindegyike kiváló munkát végez – tette hozzá, és külön megemlítette a magyar szövegért felelős Boros Karina nevét is. Jó dolog egy ilyen sorozatban szerepelni, még akkor is ha csak a hangunkkal játszhatunk – mondta végül.

Az oklevél átadása után lehetőségem nyílt egy "testvéri" fotó elkészítésére is Charlie Sheen magyarhangjával, Czvetkó Sándorral és Fekete Zoltánnal közösen. A fotózás közben persze folyamatos volt a nevetés, és az is kiderült, hogy a sorozat gyártásvezetője, Németh Piroska is lelkes rajongója a történetnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az öttusa hang

ked jún 30 , 2009
<div align="justify">A Cobra 11-ben figyeltem fel a hangjára. Kemény volt, de nem macsó. Szárazon lökte a mondatokat, amelyek ott és akkor csattantak ahol, és amikor kellett. Fiatal német rendőrt szinkronizált, aki autópályákon át üldözte a rosszfiúkat a végső nagy autószerencsétlenségekig. Aztán a Gyilkos elmék-ben megint egy kemény, belemenős csávót szólaltatott meg. Hangja itt is szikáran, szinte már-már érzelemmentesen szólt. A borús, sokszor depressziós sorozat hangulatához persze jól illett ez a stílus. Aztán a Dokik című vígjátékban kiderült, hogy mást is tud.</div>