A Hónap Hangja: 2009. augusztus

KISFALVI KRISZTINA és VARGA GÁBOR

Hirdetések

Augusztusban két kategóriában kerestük a győztest:

A legnőiesebb – fiatal – női hang győztese: Kisfalvi Krisztina lett 275 szavazattal
A legférfiasabb – fiatal – férfihang győztese: Varga Gábor lett 521 szavazattal

Hirdetések

Kisfalvi Krisztina örömmel és meglepődve fogadta jelképes ajándékcsomagunkat, amellyel jeleztük számára olvasóink véleményét. Az Alias, a Stúdió, Law and Order sztárja, a népszerű konyhatündér Nigella Lawson magyar hangja sok millió tévénézőnek okozott már örömet hangjával. Persze előfordult, hogy a mindennapokban is megtalálták a munkái:
– Egy bevásárlás során, ahol a kártyás fizetés végén, amikor aláírtam a blokkot nem akarta elhinni, hogy én ugyanaz vagyok, akit a televízióban is hallani szokott. El akarta kérni a blokkomat, hogy megőrizze a szignómat, de végül kiegyeztünk abban, hogy egy tiszta lapot dedikáltam a számára – mesélte mosolyogva élményét a színésznő. A beszélgetésünk végén megköszönte a Magyarszinkron.hu olvasóinak szavazatait, és sikerült megegyezünk abban, hogy egy hosszabb beszélgetés keretében is az olvasóink rendelkezésére áll a közeljövőben.

Varga Gábort is munka közben sikerült meglepnünk. Örömmel és meglepődéssel fogadta ő is a jelképes ajándékcsomagunkat. Ajándékunk különösen értékessé vált a számára, amikor kiderült, hogy kizárólag a Magyarszinkron.hu olvasóinak szavazata alapján lett ő a voksolás nyertese.
– Ezt mindenképpen be fogom keretezni – osztotta meg velünk első gondolatait ajándékunk díszéről az oklevélről. amellyel "kettesben" meg is örökítettük. Külön megköszönte azon olvasóink részvételét is a szavazáson, akik nem őt támogatták, mivel fontosnak tartja, hogy a szinkronban dolgozók minél több visszajelzést kapjanak a munkájukról.
Bár konkrét ígéretet nem kaptunk tőle, de reményeink szerint hamarosan őt is a riportalanyaink között köszönthetjük majd.

4 thoughts on “A Hónap Hangja: 2009. augusztus

  1. After examine a couple of of the blog posts in your website now, and I truly like your approach of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and can be checking again soon. Pls try my web page as well and let me know what you think.

     
  2. I do agree with all of the ideas you have presented in your post. They are very convincing and will certainly work. Still, the posts are very short for starters. Could you please extend them a bit from next time? Thanks for the post.

     

Comments are closed.

Next Post

Elment a magyar Piedone

pén szept 25 , 2009
Hatvanhét éves korában <strong>elhunyt <em>Bujtor István</em></strong> színész - közölte az [origo]-val Talabér Márta a Veszprém Megyei Önkormányzat közgyűlésének alelnöke. A veszprémi színházat igazgató művész július végén került kórházba életveszélyes állapotban.