A Hónap Hangja: 2009. augusztus

KISFALVI KRISZTINA és VARGA GÁBOR

Hirdetések

Augusztusban két kategóriában kerestük a győztest:

A legnőiesebb – fiatal – női hang győztese: Kisfalvi Krisztina lett 275 szavazattal
A legférfiasabb – fiatal – férfihang győztese: Varga Gábor lett 521 szavazattal

Hirdetések

Kisfalvi Krisztina örömmel és meglepődve fogadta jelképes ajándékcsomagunkat, amellyel jeleztük számára olvasóink véleményét. Az Alias, a Stúdió, Law and Order sztárja, a népszerű konyhatündér Nigella Lawson magyar hangja sok millió tévénézőnek okozott már örömet hangjával. Persze előfordult, hogy a mindennapokban is megtalálták a munkái:
– Egy bevásárlás során, ahol a kártyás fizetés végén, amikor aláírtam a blokkot nem akarta elhinni, hogy én ugyanaz vagyok, akit a televízióban is hallani szokott. El akarta kérni a blokkomat, hogy megőrizze a szignómat, de végül kiegyeztünk abban, hogy egy tiszta lapot dedikáltam a számára – mesélte mosolyogva élményét a színésznő. A beszélgetésünk végén megköszönte a Magyarszinkron.hu olvasóinak szavazatait, és sikerült megegyezünk abban, hogy egy hosszabb beszélgetés keretében is az olvasóink rendelkezésére áll a közeljövőben.

Varga Gábort is munka közben sikerült meglepnünk. Örömmel és meglepődéssel fogadta ő is a jelképes ajándékcsomagunkat. Ajándékunk különösen értékessé vált a számára, amikor kiderült, hogy kizárólag a Magyarszinkron.hu olvasóinak szavazata alapján lett ő a voksolás nyertese.
– Ezt mindenképpen be fogom keretezni – osztotta meg velünk első gondolatait ajándékunk díszéről az oklevélről. amellyel "kettesben" meg is örökítettük. Külön megköszönte azon olvasóink részvételét is a szavazáson, akik nem őt támogatták, mivel fontosnak tartja, hogy a szinkronban dolgozók minél több visszajelzést kapjanak a munkájukról.
Bár konkrét ígéretet nem kaptunk tőle, de reményeink szerint hamarosan őt is a riportalanyaink között köszönthetjük majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Elment a magyar Piedone

pén szept 25 , 2009
Hatvanhét éves korában <strong>elhunyt <em>Bujtor István</em></strong> színész - közölte az [origo]-val Talabér Márta a Veszprém Megyei Önkormányzat közgyűlésének alelnöke. A veszprémi színházat igazgató művész július végén került kórházba életveszélyes állapotban.