A Hónap Hangja: 2009. szeptember

BOGDÁNYI TITANILLA

Hirdetések

A Hónap Hangja szavazások történetének eddigi legnagyobb mennyiségű voksot begyűjtő nyertesét köszönthettük egy szinkronizálás végén. Bogdányi Titanilla 2329 jelöléssel lett szeptemberben a "Kedvenc – felnőtt – gyerekhang" kategória első helyezettje.
A fiatal művésznő fáradtan, de örömmel fogadta a jelképes ajándékcsomagunkat. Bár nem tudta követni a szavazás menetét, de jó szívvel beszélt mindenkiről, aki időt és energiát fordított arra, hogy meghozza számára az első helyezést.
– Jól esik hallani, hogy ennyi embernek fontos a munkám – osztotta meg gondolatait. Szívesen említette nemsak a sokak által ismert és szeretett Gilmore lány szinkronizálását, de a kisebb feladatokat is.

Reményeink szerint a későbbiekben őt is beszélgetőpartnereink sorában tudhatjuk majd. Aki kérdezni szeretne, a jól ismert emailcímeinken megteheti.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Meghallgatást hirdetünk minden érdeklődőnek

szo okt 31 , 2009
<div align="justify">A <strong>Magyarszinkron.hu</strong> történetében először <strong>MEGHALLGATÁST szervezünk</strong> minden szinkronizálni vágyó számára. <strong>December 5-én szombaton 9-13 óra között</strong> minden jelentkezőnek lehetősége nyílik arra, hogy kipróbálhassa magát a mikrofon mögött. Rendező, hangmérnök és színész segítségével felmérheti tudását, képességét, tehetségét....</div>