A Hónap Hangja 2009 márciusában:

HAÁS VANDER PÉTER

Hirdetések

670 szavazat érkezett a "Legszimpatikusabb Gyilkos" Hang kategória jelöltjeire márciusban. A győztes a Dexter című sorozat főhőse Haás Vander Péter lett 245 vokssal.

A művészt egy jelképes ajándékcsomaggal a Masterfilm stúdiójában leptem meg. Az ajándékok között volt a sorozat alapját adó történetek egyik könyv változata is. Hornyák Mihály szinkronrendezővel, és Horváth G. Zoltán hangmérnökkel – a Dexter alkotóival – egy elég hosszú szappanopera felvételein dolgoztak, amikor a műterembe léptem.
– Köszönöm a honlap látogatóinak szavazatát – fogadta a hírt a – március 15-én Jászai-díjjal kitüntetett – kiváló színész. Szeretem szinkronizálni a sorozatot. Izgalmas a történet, jó a karakter. Külön érdekesség a rengeteg narráció, amelyek külön izgalmassá teszik Dexter figuráját.
Ezzel értett egyet a rendező is, aki elmondta, hogy kihívás volt a hangok kiválasztása.
– Több jelöltem is volt Dexterre, de a film narrációs szerkezete, a belső- és külsőhangok közötti ellentmondások miatt választottam Pétert. Tudtam róla, hogy a színész előző sorozatbeli munkájában teljesen eltérő hangokon szólalt meg, de úgy éreztem, hogy most ő lenne a legjobb választás.

Mivel az USA-ban most vetítik a 4. évadot, és a készítők zöld utat kaptak az 5-re is, így bízhatunk abban, hogy még hosszú ideig élvezhetjük kedvenc sorozatgyilkosunk történetét, és a hozzá kötődő zseniális szinkront.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A magas minőség garanciája

pén ápr 3 , 2009
<img class="himage" src="/pics/szinkron/hu/37222.jpg" border="0" width="100" height="53" align="right" style="width: 100px; height: 53px; border: 0px solid; padding: 2px" />2009. április 1-én megszűnt az HBO stúdiójában a szinkron gyártása. A kiszervezés oka az HBO regionális szinkron-stratégiája volt. <strong>Végh Ödön produkciós vezető</strong> feladatai közé tartozott a szinkron koordinálása is.