A Hónap Hangja 2009 márciusában:

HAÁS VANDER PÉTER

Hirdetések

670 szavazat érkezett a "Legszimpatikusabb Gyilkos" Hang kategória jelöltjeire márciusban. A győztes a Dexter című sorozat főhőse Haás Vander Péter lett 245 vokssal.

A művészt egy jelképes ajándékcsomaggal a Masterfilm stúdiójában leptem meg. Az ajándékok között volt a sorozat alapját adó történetek egyik könyv változata is. Hornyák Mihály szinkronrendezővel, és Horváth G. Zoltán hangmérnökkel – a Dexter alkotóival – egy elég hosszú szappanopera felvételein dolgoztak, amikor a műterembe léptem.
– Köszönöm a honlap látogatóinak szavazatát – fogadta a hírt a – március 15-én Jászai-díjjal kitüntetett – kiváló színész. Szeretem szinkronizálni a sorozatot. Izgalmas a történet, jó a karakter. Külön érdekesség a rengeteg narráció, amelyek külön izgalmassá teszik Dexter figuráját.
Ezzel értett egyet a rendező is, aki elmondta, hogy kihívás volt a hangok kiválasztása.
– Több jelöltem is volt Dexterre, de a film narrációs szerkezete, a belső- és külsőhangok közötti ellentmondások miatt választottam Pétert. Tudtam róla, hogy a színész előző sorozatbeli munkájában teljesen eltérő hangokon szólalt meg, de úgy éreztem, hogy most ő lenne a legjobb választás.

Mivel az USA-ban most vetítik a 4. évadot, és a készítők zöld utat kaptak az 5-re is, így bízhatunk abban, hogy még hosszú ideig élvezhetjük kedvenc sorozatgyilkosunk történetét, és a hozzá kötődő zseniális szinkront.

4 thoughts on “A Hónap Hangja 2009 márciusában:

  1. whoah this blog is excellent i love reading your posts. Keep up the good work! You know, a lot of people are searching around for this information, you can help them greatly.

     
  2. you’re in reality a good webmaster. The web site loading speed is amazing. It seems that you’re doing any unique trick. In addition, The contents are masterwork. you have done a excellent process on this subject!

     
  3. Iran’s exports span a diverse range of commodities crucial to its economy and global trade. Petroleum, petrochemicals, natural gas, fruits, nuts, carpets, textiles, and minerals stand out among its key exports. These products underscore Iran’s significant role in international trade, showcasing its economic importance on the global stage. https://irexporter.biz/

     

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A magas minőség garanciája

pén ápr 3 , 2009
<img class="himage" src="/pics/szinkron/hu/37222.jpg" border="0" width="100" height="53" align="right" style="width: 100px; height: 53px; border: 0px solid; padding: 2px" />2009. április 1-én megszűnt az HBO stúdiójában a szinkron gyártása. A kiszervezés oka az HBO regionális szinkron-stratégiája volt. <strong>Végh Ödön produkciós vezető</strong> feladatai közé tartozott a szinkron koordinálása is.