Los Angeles a Jász utcában

Ott jártunkkor – a Masterfilm Kft. műtermében – két roppant izgalmas NCIS: LA résznek készült épp a szinkronja. Egy régi (számunkra) ismerős bukkan fel a múltból, hogy közösen megoldjon egy ügyet a főhőseinkkel. Lecsúsztunk a két főszereplőről (Kálid Artúr és Bor Zoltán), illetve a Hetty-nek hangját kölcsönző Halász Aránkáról. Viszont – amikor beléptünk – épp Csík Csaba Krisztián készült a mikrofon elé állni a már említett ismerős bőrébe.
Hirdetések

A KTV-től (Kiemelt Törvényvégrehajtás) érkező Szkott számára egy "Hogyan is mondjuk helyesen?" című kérdés volt a legizgalmasabb feladata. Aztán végül a szinkronrendezővel megállapodtak abban, hogy "Tudsz morzézni?" legyen az adásba kerülő megfogalmazás. Ezzel kapcsolatban kicsit még poénkodtak is úgy, mint "Tudsz morzéiaul?", és társaik.

Majd befutott Zámbori Soma is, aki a sorozat technikai zsenijét szólaltatja meg. Róla azt kell tudni, hogy nem csak a sitcom szerepeiben vicces, hanem magában az életben is a két gyermekes családapa -aki egyben a Sport Tv hangja is. Poénkodott és frekit keresett, no meg persze megmentette társait. Meg a többit, amit a figurája szokott. Neki az "Öt különböző jármű volt" mondat okozta a legnagyobb fejtörést.

Időközben megérkezett a 22 éves Czető Roland is, aki az újonc Domnak a magyarhangja. Aztán Csaba végzett, maradt a két srác. Ahogy az lenni szokott, az idősebb mindig kicsit kijjebb szorítja a fiatalt, vagyis mindig, ha többen állnak a mikrofon előtt, valaki így jár. Aztán a kakasviadalnak vége lett, Soma is végzett. Ám egy mondata kimaradt. Később vissza kellett hívni.

Volt egy képen kívüli mondat, amiről nem tudták eldönteni, hogy ki is mondja, és ha jól emlékszem, akkor Dom szájába adták végül -ami a leglogikusabbnak tűnt abban a jelenetben. Időközben pedig Németh Bori is befutott, akiről köztudomású tény, hogy nagy Dexter és Így jártam anyátokkal rajongó (többek között). Ő beszélteti Kensi-t, a sorozat egyetlen dögös csaját. Bori sem kevésbé vicces figura, mint Soma, és a Csík Csabánál már említett jelenetnél mondta a nap legnagyobb poénját. "Ha háromszor belelövök a fejedbe az azt jelenti, hogy jön az erősítés."

Hirdetések

Megérkezett Dányi Krisztián is, aki a sorozat agyturkászának kölcsönzi a hangját. Neki a kedvence figurája Hetty, és ezt többször is hangsúlyozta a vele közös jelenetei alatt.

Végül pár tekercsre még benézett Varga Gábor, hogy G régi ismerőseként ellenségeskedjen velük, illetve Markovics Tomi, akinek nem egy jó poén jutott G-vel együtt. De ezekben a részekben még Stern Dani is hangolt egy epizódszereplőt, aki…de ezt mondenki nézze meg személyesen.

Joey

Next Post

Az Év Hangja 2009: Kőszegi Ákos

ked máj 11 , 2010
és <font size="3"><strong><em>Varga Gábor</em></strong></font>