Főoldal

A pletykafészek
(2007-????)

Gossip Girl 6x10.

6 évad több, mint 100 epizód és megannyi címlap, popkultúrális elismerés, zenei-, és képi orgia. Röviden ez A pletykafészek. A sorozat, mely 6 évaddal ezelőtt a legpazarabb újonc ifjúsági sorozatként kezdte meg pályafutását, majd az enyhén közepes, de mindenképp szintet vesztő sorozat lejtmenete hétfőn este ért el a CW-n a végére. A sorozat, mely annak idején a csatorna első szériája volt, és mellyel egy olyan brandet tettek le az asztalra, amely egy egész generáció számára meghatározott mindent. Josh Schwartz érdeme.


A sorozat, amely 6 évvel ezelőtt berobbant a popkultúrába és felrúgta az addigi általános szabályokat a tinisorozatok világában... idén véget ért. Lássuk hát az alkotók mikre készülnek.


Amikor 2007-ben elindult A pletykafészek alaposan megosztott. Egyrészről tetszett Josh Schwart és Stephanie Savage közös produkciója a népszerű Gossip Girl regények adaptációja, másrészről azonban az első évadot követően mintha valami alapjaiba változott volna meg és rájöttek volna, hogy A pletykafészek sosem lesz nézett, ellenben a pénztárca kitömésére mindig is alkalmas lesz. Innentől szólt a pénzről a dolog, innentől higultak az epizódok és ez volt az a pont, amikor a harmadik évad elején kaszáltam a sorozatot. Azóta felé se néztem. De most, az utolsó előtti évadban egy kulcsfontosságú ponthoz ért a széria, ami volt olyan csábító, hogy visszatérjek erre az egyetlen részre.


(2007-2008) Hé, figyelj felső keleti oldal, Fecsegő Kislány megérkezett! És azonnal szállítottam nektek a legnagyobb újságot. Számos infó-szállítóm egyike - melanie91 - küldte ezt... A Grand Centralban kiszúrva, táskákkal a kezében SERENA VAN DER WOODSEN. Miért ment el? És miért jött vissza? Mindent tudni akarok. És hogy ki vagyok? Ez az a titok, amit soha nem mondok el... Az egyetlen. X.O.X.O., Fecsegő Kislány!

(2008-2009.)

Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék