Főoldal

SHOWTIME
Tv. A legjobb fajtából.

Van az a meló, amit csak az életérzésért megéri csinálni. És van, amit másért nem is szabad. Hasonlóképpen vagyok vele én is, amint nap, mint nap bejárok dolgozni, bár azért elég más a kettő. Amikor csak egy helyen dolgozol az sosem tudja felvenni a versenyt azzal, amikor a bandával vagy, vagy követed őket egy turnén. Cameron Crowe azonban rendkívül tiszteli azokat az embereket, akik így tesznek, akik nélkül nem lehetne koncerteket csinálni. Ez pedig árad az egész produkcióból, még ha nem is nyújt akkora betekintést a munkájukba, mint szeretnénk. A Showtime sorozata erősen kezdett, minden pilotbetegsége ellenére is.

A Gátlástalanok első évadát tavaly áprilisban néztem meg egyetlen nap alatt. Mivel bejött a produkció, kedveltem a stílusát és a karaktereit, így valahogy adta magát, hogy idén is így tegyek. Nos, talán éppen ezért én ezt az évadot sokkal inkább éreztem egyben lévőnek - de persze ez annak is betudható, hogy az elsővel még csak alapozni akartak és az emlékek azóta csak megfakultak. Az első pillanattól az utolsóig kiszámítható volt, de valahol éppen ezért működött annyira.


(2006-????)
Amikor Nancy-ék elhagyták Agrestic városát bíztam benne, hogy akkor most elkezdődik valami új. Jött is két olyan rémes évad, ahol már az ereim készültem felvágni. Ha nem imádnám ennyire Dougot és Andyt, és ne lennék oda ennyire Nancyért már rég kaszáltam is volna. És milyen rosszul is tettem volna. Ugyanis csodák csodájára ennek az évadnak szinte minden percét élveztem. A hatodik évad azért roppant különleges, mert itt nem volt kínszenvedés minden perc, sőt többször sikerült felnevetnem, mint eddig bármikor - kis túlzással. Nancyék új erőre kaptak, hell yeah!


Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék