Főoldal

Tv, Tv műsor

6 év után visszatér a JNA Network legkedveltebb nyári elfoglaltsága a KARAKTERBAJNOKSÁG! 32 figura 8 csoportban küzd meg a Nézők kegyeiért a következő egy hónapban, hogy megtudjuk ki is 2016 legjobb karaktere!


-folyamatosan frissül-

Ez is elérkezett. Még csak alig léptünk be a nyárba, de a csatornák sorra jelentik be, hogy mikor folytatják, vagy épp mutatják be kedvenc sorozataink. Így hát most csatornáról-csatornára végig követjük az őszi premiereket, melyek kezdőrúgása idén a szeptember 23-mal kezdődő hétre esik. Persze akadnak csatornák, akik már egy kicsit előbb is bemutatnak ezt-azt.


Amerikában hihetetlen díjkiosztók vannak. Nálam a csúcs valamiért mindigis az MTV gálái voltak, pedig tudtam, hogy más gálák is oltári show-t képesek nyújtani a nézőknek. Idén így hát - a Vissza a jövőbe 25. évfordulójának idején- rávettem magam, hogy megnézzem a Spike Tv horrorisztikus show műsorát. Oltári jelenetek és hatalmas pillanatok, hihetetlen nagy vendégsztárok felbukkanásával került sor idén október 19-én megrendezésre a Scream Awards. Sikíts, ahogy csak bírsz, de nehogy azt hidd, hogy túlélheted!

Új amerikai vígjáték sorozat az m2-n, ma estétől, minden szombaton, 20:30-as kezdettel. Ritkán mondok ilyet, de a 2009-ben indul, eddig 13 részt számláló Asszisztensek kifejezetten jó szórakozásnak ígérkezik - annak ellenére, hogy egyetlen ismert arc sem szerepel benne.

A tovább mögött a királyi leírását találjátok, hogy miről is szól maga a széria.

Filmmagazinban újat mutatni nem csak hogy feleslegesnek, de abszolút lehetetlennek tűnik. Ám mivel Magyarországon ez a műfaj abszolút hiánycikk, így a királyi fogta Winkler Nórát és behelyezte őt egy "Szélesvásznon" játszódó műsorba, hogy bemutassa nekünk a heti mozi és DVD premiereket. Meglátjuk mi sül ki belőle, műsoron mától, két hetente csütörtök esténként 22:30-as kezdettel.

A tovább mögött olvasható a SpoilerTv listája az idei szezonnyitókról.

Minden hétköznap 18:05-től a viasat3 műsorán.

Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék