Huszárik Kata

A három testvér közül ő az intrikus, aki szereti felkavarni az állóvizet. Persze ő is ember, így örül, ha egy férfi figyelme felé fordul, és sok mindent megtesz azért, hogy ezt a figyelmet egyszer majd elnyerje. Huszárik Kata hangjának bája átüt a képernyőn, így sokkal izgalmasabbá válik a karakter. A magyar színésznő nagyszerűen követi az eredeti kollégát, és saját jóságából is sokat átad a magyar változatnak.

Hirdetések

Lady Edith Crawley – Lord és Lady Grantham középső leánya (Laura Carmichael)

 

Ez a sorozat abból a szempontból más, hogy reggelente nehezebb megszólalni, hisz akkor még nincs bebeszélve az ember torka. Itt nem lehet maszatolni. Volt olyan film, amihez szerintem nem is készült normál szövegkönyv, inkább improvizáltunk, de oda ez kellett. Itt minden egyes szónak, kifejezésnek nagyon pontosnak kellett lenni.

Hihetetlen jó az egész, tele csupa jó színésszel. Annyira szeretnék egy ilyen szerepet, de sajnos nálunk nem forognak ilyen kosztümös filmek. Színpadon játszottam, szeretem az ilyeneket.

Hirdetések

A kosztümös játék sem ismeretlen. Normál esetben a próbák során is, amikor még nincs jelmez, akkor is szól a rendező, hogy „hosszú szoknya, magas sarkú”. Egyszerűen azért, mert egy farmernadrágban és lapos talpú cipőben az ember másképp mozog, máshogy tartja magát, és ezáltal másképpen beszél. Vagyis minden mindennel összefügg. A mikrofon előtt nyilván nem fogunk egész nap magas sarkúban álldogálni. Ezekre a dolgokra rá kell találni, ahogy a karakterre is, de egy kicsit azonosulni kell magával a színésszel is.

A Downton Abbey olyan sorozat, ami hiánycikk. Nagyon kevés ilyen minőségű film készül ráadásul nem korosztályhoz köthető, így a legszélesebb közönséghez juthat el a történet!

 

Next Post

Kárpáti Levente

szo aug 10 , 2013
<p style="text-align: justify;"><img class="hopeimage" src="/pics/szinkron/hu/54384.jpg" border="0" width="150" height="226" align="left" />Sir Richard nagy reményekkel érkezik a kastélyba, és egy ideig úgy tűnik, hogy sikerrel fog járni. Azonban viselkedése, a dolgokhoz való állása miatt az egyébként is összetartó család nem fogadja be maga közé, így vereséget szenvedve távozik Downtonból és a történetből. A középosztályból, saját erejéből felkapaszkodott újságtulajdonos alakja kemény figura, akit egy kiváló angol színházi színész kelt életre a képernyőn.</p>