Kárpáti Levente

Sir Richard nagy reményekkel érkezik a kastélyba, és egy ideig úgy tűnik, hogy sikerrel fog járni. Azonban viselkedése, a dolgokhoz való állása miatt az egyébként is összetartó család nem fogadja be maga közé, így vereséget szenvedve távozik Downtonból és a történetből. A középosztályból, saját erejéből felkapaszkodott újságtulajdonos alakja kemény figura, akit egy kiváló angol színházi színész kelt életre a képernyőn.

Hirdetések

Sir Richard Carlisle    újság tulajdonos és Lady Mary volt udvarlója          (Iain Glen)

 

Magyarhangja, Kárpáti Levente is komoly színpadi múlttal, szinkronok sokaságával a háta mögött szólaltatja meg a szerepet.

Nagyon jó a helyszín, az életforma, ami itt bemutatásra kerül. Szerintem mindenki, aki egy kicsit is vonzódik ehhez a kórszakhoz tudna ilyen helyen élni. Hiába van sok szabály. Mindenhol szabályok szerint élünk, ahol nem úgy néz ki, ott is.

Sir Richard egy igazán elegáns pasi. Én szeretem a figuráját.

Kit jobb ma alakítani, egy szélsőségesebb gonoszt, vagy inkább egy úriembert?

Hirdetések

Ma ez mindegy. Amit elénk raknak, azt megcsináljuk. Régebben jobban szerettem gonoszokat játszani. Jó attitűd egy fiatalembereknek. De most már lenyugodtam, és ez a munkában is látszódik.

Visszanézős alkat vagyok. Mindig megnézem, amit csinálok, mert kíváncsi vagyok, hogy milyen a végeredmény, így tudok javítani esetleg később rajta. Mindig lehet újabbat tanulni, vagy kollégáktól, vagy a saját alakításomtól. Szerintem ez a fajta munkavégzés másképpen nem is tud működni.

 

Next Post

A sorozat legszimpatikusabb szerelmespárja: Kassai Károly-Urbán Andrea

sze aug 14 , 2013
<p style="text-align: justify;"><img class="hopeimage" src="/pics/szinkron/hu/54362.jpg" border="0" width="175" height="131" align="left" />Két ember, akik nem gazdagok, nem híresek, mégis többen örülnek az ő szerelmüknek, mint a híres, szép és gazdag párosoknak.Egy lakáj és szobalány története, akik háborún és betegségeken túl, a halálos ítéletet kimondó bírósági ítélet árnyékában is kitartanak egymás mellett. Úgy hangzik, mint egy latin-amerikai szappanopera, pedig egy ízig-vérig angol sorozatról van szó. A filmen látható két színészhez csatlakozott két igen kiváló magyar művész is, akik hangjukkal emelik az alakítások fényét.</p>