Érzelmi okokból vállaltam a Dallast

Pápai Erika adja az új Dallas Samanthájának hangját, de ő volt a magyar Eva Longoria is a Született feleségek-ből. Nicole Kidman magyar hangjaként ismerik sokan: a három karakteres nő közül utóbbit tartja a legtöbbre, meg is sértődne kissé, ha másnak adnák a filmjeit. A Dallast azért is vállalta, mert ugyanabban a stúdióban vették fel, ahol egykor a régi kedvencét, A szívek szállodáját, ahol nem mellesleg ő volt Lauren Graham magyar hangja.

Hirdetések

– Samantha új hangját adja: mennyire követte a régi Dallas-sorozatot?

– Amikor vetíteni kezdték, még kislány voltam. Akkor a televízióban még nem volt túl sok sorozat, így én is ezt néztem. Szerettem a Tenkes kapitányá-t, az Orion űrhajó kalandjai-t is, de soha nem voltam tévéfüggő. Nem láttam az összes részt a Dallas-ból, de azért többet, mint a többi sorozatból. Ma már fel lehetne venni vagy DVD-n összegyűjteni az epizódokat, hogy folyamatosan képben maradhassak. A férjem nagyon figyelmes volt, amikor az elmúlt karácsonyra megvette nekem a Gilmore Girls-t, A szívek szállodájá-t. Azt imádom, bár még mindig nem néztem meg, mert a barátaim állandóan kölcsönkérik!

– Hogyan kapta meg az új Dallas-munkát?

– Felhívtak a Mikroszinkronból, hogy lesz egy új Dallas-sorozat, és megkérdezték, hogy vállalnám-e Samanthát – miután ugye Szerencsi Éva, Samantha korábbi magyar hangja, sajnos nincs már közöttünk. Úgy emlékeztem, hogy ő volt a legizgalmasabb női karakter, és mert ebben a stúdióban forgattuk korábban a Gilmore Girls-t, örömmel mondtam igent. Nagyon szeretem az ottani munkatársakat, az ott folyó munkát, azaz érzelmi alapon döntöttem. De azt nem tudtam, hogy ebből egy egész sorozatot csináltak, azt gondoltam, hogy csak egy nagyjátékfilm készült az öregekkel. Amikor megérkeztem a szinkronstúdióba, és ott várt az RTL Klub stábja, akkor döbbentem rá, hogy miről van szó.

– A színésznőről, Linda Grayről mit gondol? Milyen volt először meghallani az eredeti hangját?

– Igazi amerikai színésznő, aki a korához képest rendkívül jól tartja magát, de hát az évek akkor is elmúltak… Mivel most az én fiatalosabb hangomon szólal meg – ami egy szerencsés adottság, és persze évtizedes énektanulás eredménye is -, ez az ő karakterét is teljesen más dimenzióba helyezi.

– Nem félt attól, hogy Szerencsi Éva után kell Samanthát megszólaltatnia?

– Egyáltalán nem. Ez kicsit olyan, mint amikor Szakácsi Sándor elkezdte a Doktor House-t és utána Kulka János folytatta. Ilyenkor először kicsit idegen a nézőnek, hiszen megszokott egy hangot. De ha ugyanazt a színészi minőséget kapja, nyilván egy kicsit más hangszínnel, előbb-utóbb azt is elfogadja.

– Kulka János kifejezetten félt elvállalni azt a szerepet.

– Az más szituáció volt, hiszen ott egymás után jöttek az epizódok a régi, majd az új hanggal. A Dallasesetében pedig eltelt közel húsz év.

– Hogyan találta meg Samantha hangját?

– Nézem a szituációt, hogy mit csinál éppen a színésznő, hallgatom a hangját, a beszédritmusát, a hangszínét. A szinkronrendező elmeséli, hogy milyen a karakter, hogy mi a szituáció, és javít, instruál, ha szükségesnek érzi.

– Másik közkedvelt főszerepe volt a Szívek szállodájá-ban, amelyet említett is, és a Született feleségek-ben. Mindkét sorozat esetében erős kritikával illették a magyar címválasztást. Ön mit gondol róluk?

– A Szívek szállodájá-t olyan szinten rossznak tartottam, hogy attól féltem, hogy bizonyos nézői réteget elriasztott egy ilyen csöpögős, mexikói szappanoperára emlékeztető cím, amely köszönőviszonyban sincs azzal a rendkívül bájos és életszerű történettel, amely ott játszódott. Emlékszem, a cím ellen tiltakoztunk a szinkronrendezőtől kezdve a színészeken át valamennyien. Ez nem a megfelelő fordítás volt az egyébként kiváló sorozathoz. A Született feleségek viszont alapvetően találó.

– Miért? Követi rendszeresen a Lila Akác-köz hétköznapjait?

– Nagyon szeretek szinkronizálni, és megkedveltem a karakteremet, Gabrielle-t is. De kevés időt töltök tévézéssel, éppen ezért nem igazán nézem ezt sem. Azon kívül, amit felvétel közben látok belőle, nem nagyon tudom, hol tartanak az események. De szerintem úgy is annyit fogják még ismételni, hogy biztosan lesz majd az életemben olyan periódus, amikor lehetőségem adódik megnézni. Azt viszont látom, hogy – mint minden más sorozat, amikor elkezd túlságosan kiagyalt, inkább krimiszerű és a váratlan fordulatokra kiélezett lenni – mostanra már kissé ellaposodott ez az alapvetően kedves, a családi és emberi kapcsolatokkal átszőtt, humorosan megírt történet. Érződik, hogy eljött az ideje a befejezésnek.

– Eva Longoria sokszor szerepel a címlapokon a különböző magánéleti ügyeivel és vonzó külsejével. Mit gondol róla?

– Ebben a sorozatban azt a karaktert, amelyet megírtak számára, kellő humorral, profizmussal és következetességgel játssza. Volt idő, amikor a csúcsformáját futotta, és valóban neki is szánták a legfigyelemfelkeltőbb szerepet. A saját hangja is nagyon karakteres, mély és sokszínű, amit nem feltétlenül mondanék el a többiekéről. Amíg egy sorozat fut, általában nem szoktak más jelentős filmes felkéréseket kapni, ezért amikor játékfilmekben szinkronizáltam, nem láttam átütőnek. Úgy gondolom, majd most fog kiderülni, hogy a színésznői karrierje merre indul tovább. Mint Lauren Graham esetében: ő elképesztő volt a Szívek szállodájá-ban, de ezt azóta sem tudta felülmúlni egyetlen más filmben sem.

– A Született feleségek eredeti gárdájának tagjairól lehet tudni, hogy a vége felé már nem jöttek ki egymással túl jól. Ön mennyire tudott együtt dolgozni a magyar kolléganőivel?

– Semennyire, mert sajnos egyáltalán nem találkoztunk egymással. Ennek az az egyik oka, hogy mindannyian elég elfoglaltak vagyunk, ezért nem tudtak közösen diszponálni minket. Másfelől nagyon rövid idő alatt kellett az epizódokkal elkészülnünk, és mivel a karaktereket ismerjük, hihetetlenül gyorsan dolgozik az ember, ha egyedül áll a mikrofon előtt. A sorozatbeli férjem magyar hangjával, Csankó Zoltánnal például egyetlenegyszer sem szinkronizáltunk közösen. A kolléganőkkel is inkább csak a stúdióba be- és kimenet futottunk össze. Ez így egy kicsit illúzióromboló. Hegyi Barbarával azonban a Vígszínházban dolgozunk együtt, Für Anikót főiskolás kora óta ismerem, és az énektanárnőnknél sokszor találkozunk, Balogh Erikánál pedig játszottam az Arany10 színpadán.

– Színésznőként mennyire tud hagyományos feleség lenni – ha nem is olyan típusú, mint aSzületett feleségek háziasszonyai?

– Igazság szerint akkor sem lennék egy tipikus háziasszony, ha nem ezt a pályát választottam volna. Feleségként biztosan nem vagyok hagyományosnak mondható, és nem is akarok az lenni, mert nagy a szabadságvágyam, és nagyon fontos számomra, hogy a társam tisztelje a függetlenségemet, ahogy én is az övét. Ne alá- és fölérendeltségi viszonyban, hanem baráti, társi kapcsolatban éljünk, és ehhez képest teljesen eltörpül az, hogy épp ki mosogat vagy takarít. Az anyasággal kapcsolatban pedig azt szokták mondani, hogy egy gyerek választja a szüleit és nem fordítva. Valamiért az én fiam minket választott, nyilvánvalóan velünk van tanulnivalója az élettől. Waldorf-iskolába jár, ahol nagyon komoly elvárásokat támasztanak a szülőkkel szemben is. A fiam teljesen természetesen reagál, amikor meglát vagy meghall a tévében: azt látom, hogy nagyon szereti, és büszke az anyukájára. Nem túlzottan, de látszik rajta, hogy boldog, amikor meglát vagy meghall valahol. Otthon például nem énekelhetek, de rajzfilmben vagy színpadon milliószor képes meghallgatni. Kell neki az a távolság; az anya otthon legyen anya.

– Megsértődne azon, ha egy színésznőre, akinek ön a megszokott hangja, nem önt hívnák?

– Igen, ha Nicole Kidmanről van szó, akkor megsértődöm. De például Jennifer Lopezt is sokat szinkronizáltam. Eva Longoriát rajtam keresztül ismerték meg a nézők, de volt olyan filmje, amelyet láttam, és nem én voltam a hangja. Ez azért sem jó, mert nemcsak én sértődöm meg, hanem a nézők is.

– Nicole Kidmanre hívták mostanában?

– Talán a Kellékfeleség-ben dolgoztam vele legutóbb. Általában engem hívnak, de előfordul, hogy nem tudnak egyeztetni, vagy úgy gondolják, hogy valamiért nem én kellek. A mi szakmánk teljesen kiszámíthatatlan ebből a szempontból.

– Ha Nicole Kidman, Lauren Graham és Eva Longoria egy filmben szerepelne, melyiküknek lenne a legszívesebben a magyar hangja?

– Egyértelműen Nicole Kidmannek! Lauren Grahamet is nagyon szeretem, meg Eva Longoriát is jó szinkronizálni. De azért kvalitásban nem lehet őket összehasonlítani. Nicole Kidman – bár lehet szeretni, nem szeretni – igazán kivételes képességű színésznő. Nagyon sok filmjét szinkronizáltam. Lauren Graham a természetes, amerikai lány, Eva Longoria meg az a kicsit közönséges, belevaló, nagyon jó humorú csaj. De az általam látott többi filmjükben is ezt a karaktert tudják a legjobban. Nicole Kidman meg elképesztő. A Moulin Rouge-ban vagy Az órák-ban – amit nem én szinkronizáltam – egészen fantasztikus volt. A “Nicole Kidman-ség” egy különleges szerepkör.

– Igaz, hogy egyszer egy rajongója graffitiben adta tudtára tiszteletét?

– Igen. A Nyomorultakat játszottuk akkoriban, és valaki hatalmas nagy betűkkel felírta a nevemet a Vígszínházzal szemközti falakra. De majd az összes kolléganőm tudna hasonlókat mesélni, ilyesmi sok mindenkivel előfordul, nem csak velem.

– Fontosak ezek a pillanatok?

– Persze, azért vagyok színésznő, hogy tessen, amit csinálok, és ha az tényleg sikerül, az hihetetlenül jólesik. Azért szeretem, amikor személyesen keresnek meg, mert akkor el tudom dönteni, hogy a rajongás minek szól. Valahogy mindig akkor kapok egy-egy levelet – általában érdekes módon fiataloktól -, amikor azt érzem, hogy annyira szükségem van rá, mint egy falat kenyérre.

– Az idei évadban meglehetősen sokat dolgozott. Mi várható a következőben?

– Most egy igazi fordulópont következik az életemben. Mivel már 12 éve nem kötődöm hivatalosan egyetlen színházhoz sem, előadásokra szerződöm. Az idén több darabom is lekerült a repertoárról: a Vígszínházban, Győrött, Tatabányán, a Pesti Színházban és a Pinceszínházban is. Marad néhány, de most az újrakezdés, újrastrukturálás állapotába kerültem. Ilyen nem gyakran adódik, a legutóbb a fiam születésekor került sor hasonlóra.

– Nehezen éli meg?

– Soha sem könnyű egy darabot elengedni, és ha egyszerre többet is kell, az igazán fájdalmas. Például a Pinceszínházban Almási Évával, Marjai Virággal játszott Léni (vagy nem Léni) egy olyan előadás, amely még nem futotta ki magát. Sajnálom, hogy vége lett, mert egy izgalmas, önmagában alakuló színdarab tudott volna lenni. [Az interjú felvétele után derült ki, hogy a darab továbbra is a repertoárban marad.]

– A Pikáns zsoltár című darabban Mezei Mária alakját eleveníti meg, amelyért elnyerte a Kecskeméti Országos Színházi Találkozón a legjobb női alakítás díját. De önálló est formájában összegezte már a saját színészi pályáját is. Miért érezte ennek szükségét?

– Profán módon az ember vágyik társulatban is lenni, de önálló döntéseket hozni is, a két érzés viaskodik egymással. De ha nem tartozik egy színházi közösséghez, akkor nem terjesztik fel díjakra, és nem is ünneplik meg például azt, hogy 25 éve a pályán van. Így ez a negyedszázados jubileum rajtam kívül tulajdonképpen senkit sem érdekelt. Ezért határoztam el, hogy megünneplem magam, visszatekintek azokra a szerepekre, amelyek meghatároztak engem egy egyszemélyes előadással. A koncepciója inkább a nagyobb szabású zenés szerepeimet érintette. Nagy öröm, hogy könnyedén összeállt ez az egy óra. Nem kértem fel senkit, hogy rendezzen meg, álmodjon körém díszletet, hanem önvallomás jellegűen valósult meg. Rettentő sok erőt adott nekem a pozitív fogadtatása, hogy mindig telt ház előtt léptem fel.

– Előtte viszont jogot tanult, még könyvesboltban is dolgozott, amíg fel nem vették a Színművészetire. Ennyire elszánt volt?

– Semmi sem történik véletlenül: nekem az életfeladatomhoz tartozott, hogy a színészi hivatásban is kipróbáljam magam, és ne a pszichológiai pályán, amit szerettem volna. Jogot is azért tanultam, mert kriminálpszichológus szerettem volna lenni, és az volt a hozzá vezető út. De mostanában egyre inkább úgy érzem, hogy a személyiségemnek, a képességeimnek a színészet kihívása mellett másra is szüksége van.

– Eva Longoriáról tudni lehet, hogy jövőre egy új sorozat producere lesz. Ilyesmi munkát vállalna?

– A Kaszás Attila emlékére készített gyermeklemeznek voltam úgymond producere. Annak az volt a célja, hogy Attila emlékét ápoljuk, és a családját támogassuk. Ilyenkor az ember mindenre képes. Egy-egy színész kitűnő produceri munkát tud végezni, ha olyan filmeket támogat, amelyek művészileg vagy más szempontból fontosak a számára. De az is erős motiváció lehet, hogy a sorozattal keresett pénzt jó befektetésként a filmiparba szeretném visszaforgatni.

– Mennyire érte el a kitűzött célt a verses meséket tartalmazó CD?

– Azon kívül, hogy az év legjobb gyerekalbuma és platinalemez lett, összehozott egy olyan társaságot is, amely a mai napig közösen dolgozik, és sok új produkció pont ennek az együttműködésnek az eredményeképpen született. Az anyagi része is nagyon sikeresnek mondható, a családnak igazán komoly összeget tudtunk átadni. Ezenfelül pedig a saját álmom is megvalósult; abból a pénzből, amelyet még nyertünk, a gyerektehetségeket, a fiatal szlovákiai magyar talentumokat támogatjuk a Kaszás Attila emlékére rendezett szavalóversennyel. Azóta minden év júniusában megrendezik az ő régi komáromi iskolájában, és egyre többen vesznek részt rajta 7-18 éves korig. Igazán komoly és rangos versennyé nőtte ki magát. Zsűriként és szervezőként is mindig ott vagyok, amelyet a Szlovákiai Magyar Pedagógiai Szövetség is nagyban támogat. Most a versenyzők számára egy nagyon komoly prózai és versgyűjtemény összeállításán dolgozom, amelyet magyarországi és szlovákiai színész- és zenészkollégáim ajánlásával hoznék létre.

Hirdetések

Benke Boglárka – Gárdonyi Ágnes

Forrás: origo

134 thoughts on “Érzelmi okokból vállaltam a Dallast

 1. Hey there! This post couldn’t be written any better! Reading this post reminds me of my old room mate! He always kept talking about this. I will forward this article to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

   
 2. Greetings! Very helpful advice within this article! It is the little changes that make the most important changes. Thanks a lot for sharing!

   
 3. Heya i’m for the primary time here. I came across this board and I in finding It truly useful & it helped me out a lot. I am hoping to offer something back and help others like you helped me.

   
 4. Hello! I’ve been following your web site for a long time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Houston Tx! Just wanted to mention keep up the great job!

   
 5. I read this article fully concerning the resemblance of most up-to-date and preceding technologies, it’s awesome article.

   
 6. Please let me know if you’re looking for a author for your site. You have some really great posts and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d really like to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine. Please send me an e-mail if interested. Thank you!

   
 7. I am really thankful to the owner of this site who has shared this great article at at this place.

   
 8. Simply wish to say your article is as astonishing. The clearness in your post is simply spectacular and i can assume you are an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the gratifying work.

   
 9. Magnificent beat ! I wish to apprentice while you amend your site, how can i subscribe for a blog site? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear concept

   
 10. Wonderful site you have here but I was wanting to know if you knew of any discussion boards that cover the same topics talked about in this article? I’d really love to be a part of online community where I can get feed-back from other knowledgeable individuals that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Appreciate it!

   
 11. I always used to read post in news papers but now as I am a user of web thus from now I am using net for articles, thanks to web.

   
 12. The other day, while I was at work, my sister stole my iPad and tested to see if it can survive a forty foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!

   
 13. Great article! We will be linking to this great post on our site. Keep up the good writing.

   
 14. Повышайте качество вашего ремонта с помощью штукатурка по маякам стен. Для этого есть mehanizirovannaya-shtukaturka-moscow.ru.

   
 15. I always emailed this webpage post page to all my friends, because if like to read it after that my friends will too.

   
 16. What i do not realize is in fact how you’re not really a lot more smartly-appreciated than you may be right now. You are so intelligent. You recognize therefore significantly on the subject of this matter, produced me in my opinion believe it from so many numerous angles. Its like men and women aren’t interested unless it’s something to accomplish with Woman gaga! Your personal stuffs great. All the time deal with it up!

   
 17. Today, I went to the beachfront with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!

   
 18. Нужна стяжка пола в Москве, но вы не знаете, как выбрать подрядчика? Обращайтесь к нам на сайт styazhka-pola24.ru! Мы предлагаем услуги по устройству стяжки пола любой площади и сложности, а также гарантируем быстрое и качественное выполнение работ.

   
 19. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don’t know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you are not already 😉 Cheers!

   
 20. Today, I went to the beach with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!

   
 21. Hello would you mind letting me know which hosting company you’re utilizing? I’ve loaded your blog in 3 completely different web browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you suggest a good internet hosting provider at a reasonable price? Thanks a lot, I appreciate it!

   
 22. I believe what you postedtypedthink what you postedwrotethink what you postedwrotesaidthink what you postedtypedsaidWhat you postedtypedsaid was very logicala ton of sense. But, what about this?think about this, what if you were to write a killer headlinetitle?content?typed a catchier title? I ain’t saying your content isn’t good.ain’t saying your content isn’t gooddon’t want to tell you how to run your blog, but what if you added a titleheadlinetitle that grabbed people’s attention?maybe get a person’s attention?want more? I mean %BLOG_TITLE% is a little vanilla. You ought to look at Yahoo’s home page and watch how they createwrite post headlines to get viewers interested. You might add a related video or a related pic or two to get readers interested about what you’ve written. Just my opinion, it could bring your postsblog a little livelier.

   
 23. We are a gaggle of volunteers and starting a new scheme in our community. Your site provided us with useful information to work on. You have performed an impressive process and our whole group will probably be grateful to you.

   
 24. Добро пожаловать на сайт онлайн казино, мы предлагаем уникальный опыт для любителей азартных игр.

   
 25. Онлайн казино отличный способ провести время, главное помните, что это развлечение, а не способ заработка.

   
 26. В нашем онлайн казино вы найдете широкий спектр слотов и лайв игр, присоединяйтесь.

   
 27. Вы ищете надежное и захватывающее онлайн-казино, тогда это идеальное место для вас!

   
 28. Does your website have a contact page? I’m having a tough time locating it but, I’d like to send you an e-mail. I’ve got some recommendations for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it improve over time.

   
 29. My spouse and I absolutely love your blog and find most of your post’s to be precisely what I’m looking for. Do you offer guest writers to write content to suit your needs? I wouldn’t mind creating a post or elaborating on a few of the subjects you write regarding here. Again, awesome blog!

   
 30. Hi I am so glad I found your website, I really found you by error, while I was searching on Digg for something else, Anyhow I am here now and would just like to say cheers for a remarkable post and a all round interesting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the minute but I have book-marked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the awesome job.

   
 31. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was wondering what all is required to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet savvy so I’m not 100% sure. Any tips or advice would be greatly appreciated. Appreciate it

   
 32. My partner and I absolutely love your blog and find a lot of your post’s to be precisely what I’m looking for. Would you offer guest writers to write content for you personally? I wouldn’t mind creating a post or elaborating on a lot of the subjects you write related to here. Again, awesome weblog!

   
 33. I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an nervousness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.

   
 34. Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with some pics to drive the message home a bit, but other than that, this is magnificent blog. A great read. I’ll definitely be back.

   
 35. This is very interesting, You are an overly professional blogger. I have joined your feed and look ahead to in search of more of your fantastic post. Also, I have shared your web site in my social networks

   
 36. Wow that was strange. I just wrote an very long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Regardless, just wanted to say superb blog!

   
 37. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

   
 38. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how can we communicate?

   
 39. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something which I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

   
 40. Hello there! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my previous roommate! He constantly kept talking about this. I will forward this information to him. Pretty sure he will have a good read. Many thanks for sharing!

   
 41. It’s going to be finish of mine day, except before finish I am reading this impressive post to increase my experience.

   
 42. Hey, I think your blog might be having browser compatibility issues. When I look at your blog site in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, awesome blog!

   
 43. I’m impressed, I must say. Rarely do I encounter a blog that’s both educative and interesting, and let me tell you, you have hit the nail on the head. The issue is something that not enough people are speaking intelligently about. I’m very happy that I found this in my search for something concerning this.

   
 44. You’ve made some decent points there. I looked on the internet to find out more about the issue and found most individuals will go along with your views on this website.

   
 45. Hey there this is kinda of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding experience so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

   
 46. Hi, Neat post. There is a problem together with your site in internet explorer, may check this? IE still is the marketplace leader and a big component of other people will miss your magnificent writing due to this problem.

   
 47. You can definitely see your expertise in the article you write. The arena hopes for more passionate writers like you who aren’t afraid to mention how they believe. All the time go after your heart.

   
 48. Oh my goodness! Incredible article dude! Many thanks, However I am experiencing issues with your RSS. I don’t know why I am unable to subscribe to it. Is there anyone else getting identical RSS problems? Anybody who knows the solution will you kindly respond? Thanx!!

   
 49. Hmm is anyone else experiencing problems with the images on this blog loading? I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog. Any feed-back would be greatly appreciated.

   

Comments are closed.

Next Post

Nem nehéz Jennifer Morrisont szinkronizálni

sze szept 19 , 2012
<p>A Masterfilm szinkronstúdió portáján találkoztunk. Egyből felismertem – ő szerintem olyan, akinek lehet ismerni az arcát –, ráköszöntem, így már nem menekülhetett. Együtt mentünk fel a stúdióba, ahol betekinthettem a <em>Hattyúdal</em> szinkronmunkálataiba. Korán érkeztünk, így a szinkronrendező és a hangmérnök mögött ültünk le Tamarával, míg a műteremben <a href="/?module=news&action=show&nid=69303">Györgyi Anna</a> suhant hangjával Cuddy, azaz <a href="/?module=movies&action=showperson&mpid=8374&category=actress">Lisa Edelstein</a> után. Majd pedig <a href="/?module=news&action=show&nid=70701">Zakariás Éva</a> váltotta őt Odette Annable pár mondata erejéig. Ezután került sorra Tamara.</p>