Főoldal

Hart of Dixie: 2 Sneak Peek és beszámoló a TCA-ről

Tegnap tartották a CW TCA Tourját, ahol a sajtó újabb információkat kapott az új szezonról. Ennek értelmében kaptunk új videóanyagokat, és rengeteg információt a tovább mögött. Rachel Bilson-t mindenki nagyon elbűvölőnek tartotta, mi pedig egy olyan képet választottunk ki az elképesztően gyönyörű és szexy színésznőtől, amin Kristen Bell-lel szerepel közösen.
A történetről: Zoe Hart frissen végzett az orvosin, és az a nagy álma, hogy New York-i orvos legyen. De ez nem jön össze, és megörökli egy kisvárosi rendelő felét. Így nincs mit tennie, mint irány Bluebell, Alabama...
Mennyiben volt más eredetileg: Az eredeti tervek szerint ez egy jogi műsor lett volna, ahol a főszereplő szakirányt vált és orvos lesz belőle.
Mihez hasonlít: Az újságírók egy új generációs "Miért éppen Alaszkát?" látnak benne.

Hol forgatták: A pilotot Észak-Californiában forgatták, de utána elköltözött a forgatás helyszíne.

Leila Gerstein (creator, exec.) elárulta, hogy ezt a sorozatot nem éppen a CW célközönségének, a 18-34 éveseknek szánja, hanem sokkal univerzálisabban gondolkodik, mivel ő maga is anyuka és tulajdonképpen az ő történetei is benne vannak. "Magamnak írtam. És a barátaimnak. Egy olyan várost teremtettem meg, ahol szívesen élnék, ahol vannak parádék, ahol az emberek lógathatják a lábukat a tornácról. Ebben a kis közösségben is óriási szerelmi történetek lapulnak meg. Úgyhogy azért készítettem ezt a sorozatot, hogy egy olyan helyre "menekülhessek" a valóság elől, amire szükségem volt."

Gersteintől azt is megtudtuk, hogy ő maga ugyan nem déli, de az író gárdában négyen is onnan származnak, és ők magukkal hozták a városaik hagyományait. Az is kiderült, hogy a pilotban mindössze csak egyetlen fekete karakter található (a focista), de a továbbiakban majd megmutatják a dél sokszínű világát. 

Gerstein szerint az a legnagyobb baj a bemutatkozó résszel, hogy sok mindenre nincs idő, így az újabb karaktereket is inkább majd a második részben ismerhetjük meg. Mint mondta a második részben mindenki fog találni valami sokkal jellegzetesebbet a városból.

Gerstein nem szeretné, ha a Hart of Dixie egy "eset" köré épülő show lenne (azaz kevésbé lesz epizodikus a szó hagyományos értelmében). "Nem készítünk "nagyon speciális epizódokat"."
Az a karakter, akit Nancy Travis játsszik (akit szerződés kötött az ABC Last Man Standing című Tim Allen-sitcomjához, ezért elengedték - a szerk) nem lesz újra kiosztva, hanem más figurákkal fogják betölteni az általa keletkezett űrt.

Bepillantás két jelenetbe:

Purgatórium

BellesHozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék