Főoldal

Lucifer - Minőségi szinkron közeleg!

Lucifer 2016 egyik legkedveltebb újonc sorozata, melyből a FOX - a Rosewood társaságában- a napokban kérte be a második évadot. A magyar premier pedig már oly közel, hogy szinte a bőrünkön érezzük a közelségét. Mi sem bizonyítja mindezt jobban, mint hogy már van magyar stáblista.
Dezsőffy Rajz Katalint illeti a dícséret, amit megmerek előlegezni, ugyanis ez a szereposztás már csak ránézésre is tökéletesnek tűnik. A BNV-ben az elmúlt hetekben igyekeztük megtippelni, hogy kinek is kellene Lucifer hangjának lennie, és bár egyikünk sem találta el, abban mindketten egyet értettünk, hogy bárki is lesz, nagyon szépen kell tudnia beszélnie, ugyanis ez talán az egyik legfontosabb a karakter hiteles magyarosításában. Ebből a szempontból Kárpáti Levente pazar választásnak tűnik. Hang tónusa és beszéd stílusa nem csak hogy elegáns, de minden pajkosság is meg van benne, amivel képes lesz visszaadni Lucifer humorát.

Mórocz Adrienn számomra még újdonság, de kíváncsian várom hogyan fogja megtölteni élettel a kezdetben nem túl fényesen játszó Lauren Germant. Pécsi kötődésű múltja miatt minden bizalmam megkapja, plussz 2014-ben Junior Prima díja is bizakodásra ad okot. Meglepetésnek nincs helye, D.B. Woodside a létező legjobb magyar tolmácsolásban fog részesülni. Kálid Artúrnál jobb hangot keresve sem lehetett volna találni a színészhez - mint ahogy ezt meg is jósoltam és mint ahogy emlékeim szerint már a múltban is felcsendültek már.

Kevin Alejandro figuráját, Chloe exeként nem kedvelem különösebben, érzésem szerint azonban Zámbori Soma változtathat ezen a felálláson. A másik hang, akit eltaláltam nem más, mint Nemes Takách Kata, aki Lesley-Ann Brandt-et fogja megszólaltani. Érdekesség, hogy ez a színésznő nagyon hasonlít a Shannara - A jövő krónikái egyetlen fekete női szereplőjére, akit szintén NTK szólaltatott meg. Ez a párosítás is az egekben kötetett, ugyanis ami Mazikeen visszaadásához szükséges, az mind megvan NTK kisugárzásában. Rachel Harrishez Farkasinszky Edit érdekes választásnak tűnik, de talán éppen ezért lesz nagyon találó párosítás.

 A MAGYARHANGOK

LUCIFER MORNINGSTAR (Tom Ellis) – KÁRPÁTI LEVENTE

CHLOE DECKER (Lauren German) – MÓROCZ ADRIENN

AMENADIEL (D.B. Woodside) – KÁLID ARTÚR

DAN (Kevin Alejandro) – ZÁMBORI SOMA

MAZIKEEN (Lesley-Ann Brandt) – NEMES TAKÁCH KATA

TRIXIE (Scarlett Estevez) – GYARMATI LAURA

LINDA MARTIN (Rachael Harris) – FARKASINSZKY EDIT

 Magyar szöveg: Pintér Zsófi és Vass Augusztina

Hangmérnök: Weichinger Kálmán

Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin


A Lucifer 13 részes első évada április 25-én, 21 órakor debütál, alig 24 órával az amerikai szezonfinálét követően a Viasat3 műsorán.Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék