Főoldal

Diplomatavadász 1x05-06.

Folytatódik az önkínzás - igen, még mindig nincs tévém. A sorozat ma már vagy 3-4 résszel jár előttem, de nem is gond, meglátjuk meddig birom. Valahol azért vigasztal, hogy már begördöltünk a féltávba, de persze ettől még nem lett jobb a sorozat minősége. És ha az igaz Amerikára, hogy ott fejlődni szoktak a sorozatok, akkor nálunk a "bíííííí" című Vészhelyzetes-jelzésértékű a sorozatminősége. Kivéve persze, ha mehetünk lejjebb, mert részről részre igyekszik saját maga alá mászni.


"Gondoljátok, hogy egy melléfogás miatt feladom?" - Hát reméltük. Számból vették ki a szavakat. Ebben a részben Laklóth Aladár és Incze Ildikó szerepeltek. Utóbbi Sallai Nóra anyját játssza, és egy hihetetlen szar "cold openben" szerepelt elősör a részben. Valaki már igazán megmagyarázhatatná nekem, hogy miért olyan jó a kocsi oldalára szerelni a kamerát és kvázi ugyanazt a képet újra és újra elsütni, akár egy percen belül. Mert szép meg minden, de egy idő után olyanná válik, mint egy Lily egyetlen pillantására építkező HIMYM rész: Unalmassá. Esküszöm, valaki autóbuzi a stábban, mert háromszor elsütni a mozgógépjárműves képet idiótaság.

Sallai Nóra, mint egy durcás kisgyerek. Azt hiszem ez volt az a szó, amit a karakterére vagy a színészi játékára kerestem a sorozat kezdete óta. Oké, most bejött a képbe anyuci is, de az csak rontott a helyzeten. Lefedi abszolút azt, hogy mitől olyan idegesítő és cukorbogyó a figurája. Persze ez még mindig a legkisebb baj a sorozattal, hiszen tele van értelmetlen jelenetekkel, felesleges dialógokkal, ellenben olyan gyönyörű szép dizájn reklám, hogy heves káromkodásokat képes kiváltani az egyszerű, csóró nézőből. Valaki ezt komolyan gondolta?

40-es fickó a klubban: Tudom kit keresel. Engem. Érted mindent megtennék.
Nóra: Küldj egy önéletrajzot motivációs levéllel.
40-es fickó a klubban: Hová küldjem?

Ezek után meg se kérdezem, hogy van-e még olyan, aki netalántán nézi-e. Fizikai képtelenségnek tartom. Tessék átérezni a sorozat komoly súlyát: "Két diplomatavadászat között tárgyalni egy 20 milliárdos projectről." Hiába na, a pesti gazdag nők már csak így nyomják. A főszereplőnő figurája elképesztő. Mint egy 16 éves, éretlen kis csitri. És erre csak ráerősítenek, mikor a felelős anyukával és a magas rangokban tanyázó barátnőjével szerepeltetik. Történetesen ők lennének azok, akiknek az lenne a feladatuk, hogy árnyalják a képet. Jelentem ez lehetetlen.

"Tegeződjünk. Ilyen isteni süti után nem lehet magázódni." (Nóra)

Nem kell megijedni, a folytatás semmivel sem volt "lágyabb". Megkaptuk azt, amit Rebi kábé megérdemel, egy vad éjszakát egy csodálatos hangú emberrel, alul maradt az anyjával szemben és ismét bebizonyította, hogy ez a csaj ott van az ország leg"szőkébb" szőke női között. Beindították Nóra szerelmi szálát is, és valahol még mindig "hitetgetik" Eszter családi életének látszatával a nézőt. Magyarán az egészben palira veszik a nézőt. Az ilyen meg mindig felhúz idegileg. Nem azért nézem, mert olyan jó. Szó sincs róla. Azért nézem, mert mazohista vagyok és szeretem önkínozni magam tehetségtelen magyarfilmesek munkáival - ez főleg a forgatókönyvírónak szólt.Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék