A Hónap Hangja: 2010. február

KOVÁCS NÓRA

Hirdetések

Kovács Nóra 2010. februárjában a "Magyar Szinkron Királynője" kategóriában kértük a szavazatokat. A beérkezett több, mint 1400 voksból 282-t kapott Kovács Nóra, így ő lett a hónap szavazásának első helyezettje.
A nagyszerű művésznőt az Active stúdiójában leptük meg jelképes ajándékcsomagunkkal. A körülötte lévők hangos tapssal értettek egyet abban, hogy Kovács Nóra a Magyar Szinkron egyik királynője, aki kivétel nélkül kiváló munkákkal ajándékozza meg a nézőket. Emma Thompson, Michelle Pfeiffer, Kim Basinger állandó magyarhangja, aki emellett számtalan kiváló európai és tengerentúli színésznőnek szolgáltatta a hangját.

Örömmel vette át az ajándékot, és rajtunk keresztül küldte köszönetét a Magyarszinkron.hu-nak és olvasóiknak, akik leadták szavazatukat.

Az ajándéksomag tartalmáért hatalmas köszönet a  Don Pepe -nek és a  Clockcafe -nak!!

Kovács Nóra

One thought on “A Hónap Hangja: 2010. február

  1. Well I truly enjoyed studying it. This subject procured by you is very useful for accurate planning.

     

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kedves Látogatók!

pén ápr 23 , 2010
<div align="justify"> <img class="himage" src="/pics/szinkron/hu/47163.jpg" border="0" alt="Active stúdió" title="Active stúdió" width="150" height="79" align="right" style="width: 150px; height: 79px; border: 0px solid; padding: 4px" />Elkészült új weboldalunk, mely nem csupán egy oldal, hanem egyben adatbázis is. Az <strong>Active Stúdió</strong> összes munkáját bemutatja közreműködőkkel, adatokkal, keresési lehetőségekkel.... Hamarosan képekkel is illusztrálva bemutatjuk hol, és hogyan dolgozunk.... Várjuk észrevételeiket, ötleteiket!  <em><strong>Földi Tamás</strong></em> </div>