A Hónap Hangja: 2009 november

KŐSZEGI ÁKOS

Hirdetések

A Magyarszinkron.hu olvasói novemberben Kőszegi Ákost szavazták a „Legjobb Helyszínelő Főnök” magyar hangjának. 325 vokssal nyert kollégái előtt.

Hirdetések

A színművész gőzerővel készült a január 29-i kecskeméti Katona József Színház-béli új bemutatójára, A maratonfutók tiszteletkört futnak című vígjátékra, így egyáltalán nem volt könnyű utolérni őt. De Molnár Melinda gyártásvezető és a kiváló szinkronrendező, Juhász Anna segítségével január 18-án – végül – sikerrel járt a Magyarszinkron.hu küldötte.

A szinkronstúdióban éppen egy argentin thrillersorozaton munkálkodott Juhász Anna, Kőszegi Ákos és Beke Tamás hangmérnök. Az HBO új produkciójában is egy határozott nyomozó szinkronhangjaként találkozhatnak majd a nézők Kőszegi Ákossal.

A számtalan szinkronszereppel büszkélkedhető színész őszinte meglepettséggel és nagy örömmel vette át a Hónap Hangjának járó díjat, melyet a CSI: Miami helyszínelők Horatiojáért kapott. A díjátadás után a művész kocsiba pattant és rohant a következő próbára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Hangolni és Élni hagyni

hét jan 18 , 2010
Van valami gyönyörű a szinkron stúdiók világában. Amikor ezen falak között sétál az ember átjárja a nyugalom. Aztán ahogy egyre közelebb ér a „célterülete” felé, sikításokat hall. Némi fantáziával még akár azt is képzelheti, hogy vér folyik a stúdió bejárati ajtaja előtt. Ettől megrémül. De tegyük fel, hogy mindez csak feltételezés. A bentről kiszűrődő zajok pedig nem másnak az eredményei, mint az <strong>HBO</strong> saját gyártású sorozatának, a <strong><em>TRUE BLOOD – INNI ÉS ÉLNI HAGYNI</em></strong> második évadának szinkronmunkálatai. Mikor ezzel szembesülünk, megnyugszunk, és belépünk az ajtón.