A Hónap Hangja: 2010. március

OROSZ ISTVÁN

Hirdetések

A Hónap Magyar Szinkron Hangja-Orosz IstvánOrosz István hangját közel három évtizede hallhatjuk. Minden csatornán szinte minden műfajban kipróbálta már magát. Idén márciusban a "Legjobb FBI ügynök hang" kategóriában indítottuk a szavazásunkon, amelyet meg is nyert.
A művészt egy forró nyár eleji napon csíptük el az egyik legnagyobb szinkronstúdióban, ahonnan éppen rohanóban volt egy következő munkára. Mivel nem nagyon követi az internet világában zajló eseményeket, így hirtelen nem is tudta, hogy milyen okból kerestük meg. Amikor kiderült, hogy a Magyar Szinkron-ban nyújtott nagyszerű alakításai miatt érdemelte ki a Magyarszinkron.hu olvasóinak szeretetét, nagyon meghatódott. Jelképes ajándékcsomagunk tartalmát egy asztalra kipakolva néhány percig csendben élvezte a meglepetés ízét.
Elmondta, hogy soha nem kapott még kitüntetést a szinkronban végzett munkájáért, és éppen ezért hálás a rajongóknak, akik rá szavaztak. Rajtunk keresztül is köszöni mindenkinek, aki rá szavazott, és úgy érzi, hogy ez a támogatás is abban erősíti meg, hogy érdemes ezt a munkát végezni.

Az ajándékokért köszönet a   Clockcafe -nak és a   Don Pepe-nek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Hónap Magyar Szinkron Hangja: 2010. május

pén okt 15 , 2010
<strong><u>SZOKOL PÉTER</u></strong>