Andresz Kati

A kiváló magyar színésznőt hallhattuk már számtalan szerepben. Volt gonosz és elbűvölő, gyilkos, és hős, anyuka, és hódító démon. Karakteres hangja része a Magyar Szinkron mindennapjainak. A sokszor édesanyának nem szokatlan a szerep, hiszen Downton-ban, az ő kezében „van” a ház vezetése.

Hirdetések

Mrs. Elsie Hughes házvezetőnő (Phyllis Logan)

 

Nagyon tetszik a sorozat, és rendszeresen nézem is, mert vasárnap este általában ráérek. A kastély is gyönyörű, csak ne kelljen lakni benne. Vajon mennyi ideig tarthat mondjuk amíg kellően be tudják fűteni? Hatalmas ház, nyilván rengeteg munkával is járhat a fenntartása.

Érdekes az a fegyelmezett életmód, ahogyan a szolgáló személyzet éli a mindennapjait.  Szabad lélek vagyok, anyám nálam is szabadabb, pedig leánynevelő intézetben nőtt fel. Azonban a mai napig hasznosítja az ott tanultakat, mint például ezt a hihetetlen fegyelmet.

Nem hiszem, hogy holnaptól minden gond nélkül be tudnék állni egy ilyen munkahelyre. Most így biztos nem, de ha beleszülettem volna, akkor talán, de egyébként sem vagyok vezető típus.

Phyllis Logan jó színésznő, és érdekes volt látni egy werkfilmben, hogy igazából mennyire szép nő. Hihetetlen hogy át tud változni. De ilyen volt a színésznő, akit a Harry Potterben, és a Mamma Mia!-ban szinkronizáltam. Ott is ég és föld volt a különbség.

 

Mivel ajánlaná a sorozatot?

Nagyon ritkák az ilyen, nagyon igényes munkák. Izgalmas a története, gyönyörűen van fényképezve, valamint nem lőnek halomra benne senkit. Úgy izgalmas, hogy nem folyik a vér, és nem robban fel nyolc ház.

Hirdetések

Színészként vállalna hasonló szerepet?

Pazar lenne. Azonnal rohannék. Egyébként színházban játszottam hasonló karaktert. Ez az élet, amiben ezek a figurák mozognak teljesen más, mint amit mi megismertünk. Sokkal lassabb, és ahogy én magamat ismerem ha akkor születtem volna, kitaláltam volna valamit, hogy pezseghessek egész nap!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A sorozat úri szerelmespárja: Györgyi Anna-Posta Victor

pén jún 21 , 2013
<p><img class="hopeimage" src="/pics/szinkron/hu/54365.jpg" border="0" width="200" height="128" align="left" />Az elején utálják egymást, majd szépen lassan felismerik a másikban az értéket. A második évad végére Matthew eljut végre a nagy döntésig.</p>