Főoldal

Zenés filmek, musicalek

(Country Strong, 112', 2010)


Rólam köztudott, hogy nagy country fan vagyok, úgyhogy a Reflektorfény-t úgy vártam, mint a megváltást. Sokakkal ellentétben mondjuk nem azért, mert Gwyneth Paltrow énekel benne, vagy mert B a Pletykafészekből szerepel benne. Nem, ha már ilyen szereplős emberkét kellene megneveznem, akkor az legyen inkább a country énekes, Tim McGraw. A film pedig pontosan azt nyújtja, amit elvár tőle az ember. Rettentő jó zenék társaságában szívbe markolóan szórakoztat. Kötelező mindenkinek.


(The Runaways, 102', 2010) 


Kevés film indít úgy, mint ez. Egyszerre undorító, merész és fenomenális az a rajt, mely 1975-öt szimbolizálva azonnal megveszi a nézőt. Engem is a két főszereplő már az első jelenetének egyik legelső pillanatában vett meg magának és utánuk már csak némán csodáltam. És ez a csodálat kiterjedt a világ egyik első, és legjobb női rock 'n' roll bandájára, ami mindent meghatározott. Bár a Runaways sztori nem valami hosszú sikertörténet, bőven akad érdekes karakter a filmben. Sok fejlődés pozitív és negatív irányba, no meg az ami sosem változik: A Rock.
FAME - HÍRNÉV- Kár érte, több volt benne. Egyszerűen semmire sem jutott idő, kapkodott, nálam biztosan elbukott a Hírnév felé vezető úton. 10/6

Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék