Főoldal

Adatbázis

Adatbázis töltöttsége*: 100%
Jelenlegi sorozatok: 14 network sorozat + 4 kábeles
Jelenlegi sorozat epizódszám: 500.

Filmes adatbázis: 50.
Filmes Adatbázis töltöttsége*: 100%Jelenlegi sorozatok: 12 network sorozat + 4 kábeles
Filmes adatbázis: 50.
* Ez a töltöttségi ráta csak az augusztus 30.-ai indulásra kitűzött célunk tükrözi.

Eddig feltöltött anyagaink
:
2010. 08. 25., szerda
- Narancsvidék (I-III. évados átfogó kritikák)
- No Ordinary Family pilot
- Supernatural (V. évad), Chuck (III. évad)
- Twittság: Supnat s5, Chuck s2-s3
- Képeket egyenlőre nem sikerült feltöltenem, azokat a későbbiekben majd folyamatosan pótlom.
Napi feltöltött össz.epizódszám: 42. rész + 5 évados átfogó kritika + 3 Twittság + 1 pilot2010. 08. 26., csütörtök
- Sorozat adatbázis: Chuck (I. évad, II. évad), LUX (Derült égből család - I. évad) Pretty Little Liars 1x01-10, Spartacus, White Collar I. évad, Vámpírnaplók I. évad
Supernatural (III. évad, IV. évad).
- TNT adatlap frissítés (Reklám-barátok, Memphis Beat), MTV pilot kritika (A Hard kor)
- LIVEblog (2010/11, 2009/10, 2007-2009)
- Felkerült a kisGyIK is.
- Twittság rovatunk kibővült a CW csajos szériáival, így a LUX és a Vámpírnaplók is kaptak helyet maguknak, illetve már elérhető a Smallville s9 twittság rovata is, valamint a White Collar hívei is örülhetnek.

- Tévécsatornák logói mind külföldi (országos és kábel), mind hazai téren frissültek.
- Film adatbázis továbbra is: 0 filmből áll.
Napi feltöltött össz.epizódszám: 123. rész 145. rész +
9 évados átfogó kritika + 6 pilot-írás + 4 Twittság + 1 fél évados kritika2010. 08. 27., péntek
- Sorozat adatbázis: Dexter (I.-III. évad), Supernatural (I. évad, II. évad), Friday Night Lights (I-IV. évad) és feltöltöttük a Veronica Mars I. évadának epizódleírásait. A második és harmadik évad legkorábban a következő két pénteken érkezik. És igen, ez az "eredeti" jó régi, magyar bemutató időpontok nélkül.
-
- Film adatbázis: 10 film/4 vadonatúj kritika! (Kristen Bell (8): Minden kút Rómába vezet, Reefer Madness, Lepattintva, Páros mellékhatás, Fanboys - Rajongók háborúja, Gracie választása, Mezsgye, AstroBoy;/ Mindenki megvan, Paranormal Activity)
Napi feltöltött össz.epizódszám: 167 180. rész +
7 évados átfogó kritika + sok Twittság + 10 film "kritika"2010. 08. 28., szombat
- Sorozat adatbázis: Glee (I. évad), Rejtély (I. évad, II. évad - első tíz rész; ezek csak jövő csüt., illetve pénteken jelennek meg), Castle (I. évad), Veronica Mars (II-III. évad - szintén jövő hétvégétől válnak elérhetővé a részek leírásai)
- Film adatbázis: 30 film
Napi feltöltött össz.epizódszám: 104. rész + 30 film2010. 08. 29., vasárnap

Mára már nem maradt sok minden, ami szerencsés :)
- Sorozat adatbázis: V (I. évad), Knight Rider (2008)
- Film adatbázis: 10 film
Napi feltöltött össz.epizódszám: 29. rész + 10 film


NYITÓ HELYZETJELENTÉS

Jelentem most már tényleg csak az utolsó simitásokat kell végrehajtanunk és minden a legnagyobb rendben lesz. Az adatbázisunk mind a televíziós részlegen, mind a filmeknél elérte az általunk a rajtig kitűzött mennyiséget. Ennek pedig nagyon örülünk. Lesz néhány olyan dolog, amik csak a következő 4-5 napra lettek beállítva megjelenés szintjén az adatbázisban, így ha mindenhol még nem jelent meg, amit kerestek, akkor az is napokon belül megfog történni. A lényeg, hogy itt említsük a dolgot, illetve legyen a széria mellett egy kép (legalább az évadválasztónál).

Várjuk kérdéseiteket, véleményeiteket az alábbi e-mail címre: joey[kukac]joeynewsajanlo[pont]hu.

Úgyhogy az adatbázisunk készen áll az indulásra. Hangsúlyoznám, hogy az adatbázis tartalma nem fog megjelenni a főoldalon, hanem csak az adott sorozatnál, filmnél. Ott kell majd keresni a leírást, melyeket mindennap frissítünk, hiszen így tudjuk dinamikusan fejleszteni magunkat. Természetesen, ha akad olyan sorozat, amit szívesen készítenétek Ti, akkor nyugodtan jelezzétek ezt felénk, várjuk a segítségeteket!

A jövő héten a főoldalt illetőleg még "nagy lesz a nyugi", már amennyire egy szezon kezdés előtti hetet nyugisnak lehet nevezni. Napi 2-3 bejegyzésre lehet számítani, melyek nagyjából egy hétig, vagy pár napig (fontosságtól függően) lesznek kint a főoldalon. A jövő héten ezek főleg videók és képek lesznek, amelyeket mi eddig még nem közöltünk le. Érdemes lesz tehát velünnk tartani!
A következő napok tartalmából
:
Az adatbázisunk is folyamatosan frissülni fog, illetve a rovataink is napról-napra frissülnek. Ez főleg a "Twittságot", a "Kábeles sorozatok", illetve "A hónap kérdése" rovatra lesz értendő szeptember első hetében.
Sorozat adatbázis: Parenthood (I. évad - már benne a 350-ben!), FOX és NBC sorozatai frissítve. Azon sorozataink/csatornák, melyek mellett látható egy kiskép is jelzi azt, hogy amögött van tartalom is. Ahol nincs kiskép a Network-Kábel kategóriákban, azon sorozatok még váratnak a sorukra. Kábeles sorozatoknál főleg évados átfogó írásokra lehet számítani.
Nagyjából hétvége felé lehet majd számítani ezekre a filmírásokra: Serenity, Butch Cassidy és a Sundance kölyök, Indy-kvadrológia, Vasember 1-2, Viharsziget, Alice csodaországban. Eurótúra, Superbad, Cooltúra, Lódító hódító.
Filmes adatbázisunk célja, hogy 2010. december 31.-ig elérjük a 100-as "álomhatárt". Utána majd értelemszerűen jóval kevesebb film fog helyet kapni hasábjainkon.Adatbázis fontossági feltöltési terv:
- Chuck (s1-s3), Supernatural (s1-s5), FNL (s1-s4)
- Pretty Little Liars (10. rész), White Collar (s1), Spartacus (s1)
- HBO-s sorozatok
- Sötét angyal, Narancsvidék, Terepen, Ments meg! - évados átfogó írások - Veronica Mars (s1-3)
- LIVEblog, exkluzív
- Film (legalább 50 db, amiből 12 vadonatúj)
---
Hazai bemutatóhoz időzítendően korábbiak felpakolása (pl. Holdfény, O.C. kritikák)

Tervezett adatbázis töltöttsége: ??%


Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék