Főoldal

18. rész Puskaporos para

Hart of Dixie 1x18.
 
Amióta kiderült, hogy Lemonnak van egy titka vártuk azt a pillanatot, amikor ez ki fog derülni. És Leila Gerstein meg is ígérte, hogy még az évad finálé előtt fogja alaposan felkavarni az állóvizet vele. És meg is tette! Méghozzá egy milyen epizóddal! Azt hiszem a múlt héten óriási hibát követtünk el azáltal, hogy leírtuk azt a csattanó. Az első percek legjobb jelenetét hozta össze a folytatása, majd pedig igyekezett kicsúcsosodni egy olyan könnyfakasztó csúcspontban, amelyre mind vártunk. A befejezés pedig több dolgot is előrevetít.
Haladjunk sorban. Az elején imádtam, ahogy George igyekezett összerakni az előző este darabkáit, hogy tényleg azt látta-e, amit látott, vagy csak azt képzelte oda. Majd jött Jesse szála, aki érdekes volt mindaddíg, míg nem oszlatták el a nindzsás flörtölésüket. De még ezután se volt ideje leülepednie a résznek, ugyanis minden idők legunalmasabb lánybúcsúja helyett a 14 éves Magnolia Breeland egy olyan fantörpikus partybusszal lepett meg mindenkit, akit a később érkező medve sem tudott felülmúlni. Najó, talán csak Tom, de ő mind három jelenetével. Neki mondjuk a vérében van. Imádtam azt is, ahogy George próbálta kipuhatolózni, hogy az amit látni vélt valós-e. Egyszerűen remekül oldották meg a jeleneteket, hogy a két fickó a legkevésbé sem akar együtt lenni, mégis együtt kell, mert nem akarják a külvilág felé mutatni, hogy valami bajuk van egymással. És itt jön be Wade, aki hatalmas volt a töltény durrantós jelenetben, és fantörpikusan feszült, amikor azokat a szavakat Zoe-hoz vágta. Úgy tűnik ebben a részben a testvérének kellett levennie a hátáról a terhet.

Egyszóval megint úgy jöttünk ki egy részből, hogy megkaptuk, amire vágytunk, a kapcsolatok pedig eztán jelentősen át fognak rendeződni. És mi pontosan emiatt imádjuk ennyire a sorozatot. Azt hiszem az írónő kiváló munkát végez azzal, ahogy a kezében tartja a gyeplőt és igyekszik nem csak feelgooddá tenni a sorozatot, hanem olyan varázslatossá is, hogy legszívesebben el sem jönnék Bluebell-ből. És ehhez asszisztál eszméletlen hangulatos aláfestő zenékkel a stáb. Komolyan, nem lehet beszerezni csak az aláfestő zenéit?

18. rész Puskaporos para (Bachelorettes and Bullets)
Írta: Donald Todd
Rendezte: Patrick Norris
 
George úgy véli, hogy látott valamit, és Zoe véleményét kéri ki, hogy igaza lehet-e. Zoe tagadja, de George kétségeit nem képes eloszlatni, így mikor egyedül marad Lavonnal a legénybúcsúján...

Zene
"A Soft Place to Land" by Kathleen Edwards
"Birds and the Bees" by Tori Bigelow
"Move My Hips" by Jaylyn Ducati
"Nobody's Dirty Business" by Mississippi John Hurt
"Once I've Done It" by April Geesbreght
"Outta Control" by Young Mennace Ft. Nancy Lauren
"Tennessee Will" by Adam Hood
"The Ballad of Oscar Jones" by Art Morgan
"Work It" by Freek Squad
Amerikai bemutató. 2012. 04. 16.Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék