Főoldal

JNA Network - Jön az első websorozatunk!

Álmodozni jó. Főleg akkor, ha valóra is tudjuk váltani őket. Walt Disney szerint a kettő kéz a kézben jár. De vajon milyen reális esélyei lehetnek ma egy fiatalnak, hogy betörjön Európa egyik legnagyobb városának zenei piacára? Többek között ennek is nyomába eredünk első saját gyártású produkciónkban, melyet június 19-től hozunk el a számotokra. Többet akartok tudni? Csekkoljátok az első karakter promónk!
Bár a podcastelés tengerében úgy tűnhet, mintha elfeledkeztünk volna arról miért is kezdtünk bele annak idején a JNA-ba. Nos, egy ideig talán ez így is volt, ám ennek most vége! Mikor felmerült a kérdés, hol is látjuk magunk 5 év múlva... Válasz helyett inkább töprengeni kezdtük a folytatásról. Jól érezzük magunk a korlátok nélküli cikkezések világában, ám a mennyiség eltörpül a podcastekkel szemben. Éppen ezért úgy éreztük eljött az ideje a változásnak. 9,5 évnyi cikkezést követően idén nyáron mi is kicsit hozzájárulunk a popkultúrához. Egy kicsit szó szerint és elvont értelemben egyaránt.

Ennek az izgalmas utazásnak lesz az első szereplője Jazz Mino. A Londonban élő fiatal zenész, aki mesél karrierje alakulásáról, a zenében rejlő legnagyobb kihívásokról, dalszerzésről és arról is, hogy milyen is egy olyan bandában játszani, ahol minden adott a pazar muzsika kovácsolásához. A róla készült 13 epizódos sorozatunk - néhány bónusz videóval menet közben-, mely jelenleg is gőzerőkkel forog június 19-én indul oldalunkon.

Egy olyan nem mindennapi kalandra hívunk, ahol elvarázsol a zene, a hölgy pedig egy szempillantás alatt lopja be magát a szívetekbe. Ne maradjatok le a "LIVE on the Moon" ("ÉlŐben a Holdról") című sorozatunkról, ahol bejárjuk a londoni zenei világot és elkalauzolunk egy olyan valóságba, melyben semmi más sem számít csupán a zene.

 

 

 

Utóirat: A széria angol nyelven készül, de néhány nappal később magyar feliratos verzióban is elérhetővé tesszük oldalunk nézői számára.Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék