Főoldal

LIVEblog 5x06. Jog/Ászok

Ma este újabb hazai bemutató, méghozzá ez az első a 2010/11-es televíziós évad terméséből. A helyszín Las Vegas, a középpontban pedig két ügyvéd. Az egyikük James Belushi, a másikuk pedig Jerry O'Connell. És sajnos mindketten új magyarhangot kaptak. Tartsatok velünk a következő 50-55 percben, hogy elkalauzoljunk benneteket a kulisszák mögé. Úgy ahogy.20:58 - Szép jó estét kívánok mindenkiNet, a nevem Joey. Ez pedig itt a LIVEblog, 2010. november 18.-án, csütörtök este. Nem fogják elhinni, de ezen az estén mutatja be az AXN az első sorozatot a 2010/11-es évad terméséből. Csak úgy, mint az előző években idén is ők szállítják a legfrissebb bemutatót és szokás szerint alig két hónappal az amerikai bemutatót követően. A sorozatból eddig kilenc rész került a CBS műsorára a tengerentúlon, a szinkron munkálatai pedig nagyjából néhány hete kezdődhettek.
Ám ez nem is ezért érdekes, hanem azért, mert sem O'Connell, sem pedig Belushi nem kapta meg a megszokott hangját. Vagy bármelyik sorozatban korábban már őt szinkronizálóját. Előbbi esetében érthető, hiszen Jerry tökéletes magyarhangja már nincs közöttünk, míg James esetében értetlenül állok a név mellett. Mielőtt belekezdenénk az estébe, íme a szereposztás, melyet az AXN-től nyúltunk le:
James Belushi - Nick Morelli: Csuja Imre
Jerry O'Connell - Pete Kaczmarek: Stohl András
Tanya Fischer - Zoey Waters: Madarász Éva
Jurnee Smollett - Lisa Taylor: Mezei Kitty

21:00 - Nos, míg én a felvezetésem végére értem az AXN-nél is rájöttek, hogy "PremierTime" van az "Amerika legnagyobbjai szezon"-ban és kezdődik is a show.
O'Connel félpucer. Stohl meg is szólalt... Macsóság pipa, de túl "tökéletes", úgy értem "bondisztikus" O'Connell-hez. A figurája viszont szimpi.
21:02 - Oké a helyszínbe is bevezettek minket. Jön egy csaj, akit Pete vitt be az épületbe. Madarász Évi tetszik, Mezei Kitty viszont...
21:04 - Pete király figura. Stohl sem vészes neki, egyenlőre jónak tűnik. És akkor itt italozgat a nagy medve, Nick. Hmm... Csuja. Belushi is megöregedett egy kicsit, annyira nem rossz, de ő még annyira sem tetszik, mint Stohl. Legalább egy csajt eltaláltak. Nick csak szerintem paranoiás?
21:06 - No, akkor bemutatták a két karaktert. Hasonlóak, lazák, tipikus tősgyökeres vegasi arcok. Bejönnek és kezdhetünk a sztorira is koncentrálni.
21:08 - Tetszett ez a kocsizós kép és a plakát avatás is jó volt  "Ezek vagyunk: JOG-ÁSZOK". Igen, szóban cseppet sem vicces a cím. Nem mintha amúgy... Ha ezt nevezhetjük főcímnek jó. És hoppá, a titkárnőjük Závodszky Noémi.
21:11 - A bíró Tarján Péter, baromi jó, mint mindig. Hihi, épp földbe döngölte a két ügyvédet. Már majdnem megsajnáltam őket, mert dolgozniuk kell és nem csak alkut kötni.
21:14 - Nick neje Solecki Janka, imádom azt a nőt. Nemcsak állati dögös, de még a hangja is... Hoppácska, na épp most vádolta meg a nejét azzal, hogy megcsalja. "Egy kismadár csicseregte. Mond meg a kismadaradnak, hogy kapja be a f...őmagot a kertben."
21:15 - Ez az őrületes poén után jól jön egy kis lazítás.


ÖSSZEGZÉS EDDIG: - Jófej leszek. A szinkron nem vészes. A bíró és az egyik csaj telitalálat. Stohl szokható, egyáltalán nem rossz. Csuja is szokható, de nem az igazi. Persze örülök, hogy ő is szinkronizál meg minden, de... Még nem tudom eldönteni, viszont hosszűtávon be fog válni. Ehhez kétség sem férhet. A nej és a titkárnő tetszik, Mezei már kevésbé, de nincs mese.
A történet eddig... nagyjából olyan, mint amilyenre számítottam. Abszolút érdektelen, tipikus CBS-es és ügyvédes szerelemgyerek. Ami jó benne az kimerül a két übercool ügyvédben és csókolom. Még a helyszín sem olyan nagy durr abból a szempontból, hogy nem igazán használják ki, hogy Vegasban vannak. Eddig átlagos.


21:19 - Jól hallottam, Galamb valóban az ügyész. Nick jó ügyvéd, szépen sarokba szorítja a tényekkel a tanúr a bunyó helyszínével.
21:25 - Szorul a hurok, miután Molnár Ilona karaktere is csak a vádlott helyzetét nehezítette.
21:29 - Belushinak volt egy jó jelenete, amit az AXN rögtön reklámmal hálál meg. Azonnal visszajövünk.


21:33 - "A plakát működik." - Tele a váró potenciális ügyfelekkel és dögös cicababákkal.
21:35 - Vadász Bea a "tegnap megtalált tanú".
21:37 - Szeretem Galambot, de az ügyészhez túl... nem is tudom, talán az erő a jó szó rá.
21:40 - Na végre, VegasBaby! Már hiányzott a csillogás és a társaik. Nicsak, nicsak Pete-nek és Zoey-nak viszonya van, pedig nem kedvelik egymást igazán. Nincs is jobb, mint egy kis hancúr Vegas fényeiben. Hoppácska, infóra fáj a foga? Hééé
21:42 - Reklám. Mióta van 3 reklám az AXN-en?


Reklám alatti dumaparty: Van egy olyan érzésem, hogy Nickék megfogják nyerni az ügyet. Lehet hogy pici csalással a remek dumáló képességük helyett, de a végén úgysem az utazás számít, hanem a végcél. Legalábbis a jogi cuccokkal én mindig így voltam.

21:47 - Oké, NCIS: LA és Damages is fut a csatorna műsorán, meg persze House is. És végre folytatódik egy jó kis  közös vacsival. Úgy tűnik nyertek, nem megmondtam?
21:51 - Hoppá, Nick... Nick, Nick, Nicky, te vadbarom! Ezt elbaszcsisztad... Bátor, de idióta.
21:53 - oké, az újonc ügyvéd csajszi megszerezte az első skalpját, mindenki boldog. Jöhetne már a függöny. Egyébként egyáltalán nem rossz sorozat, de nekem kevés. Túl erős a mezőny enélkül is.
21:54 - Bocsánat, igen, még ítélet. Halljuk Mr. Tarján Úr. Aszondja az első vádpontban nem bűnös, kettesben sem, és persze a harmadikban sem. Jól felépítették az ügyet, de nem úgy, mint ahogy Shark tette, és nem is úgy, ahogy Ally McBeal-ék csinálták majd egy évtizede. A vádlott kiszabadul, ők meg a sitt előtt várják. Mancsrázás és Vegas este.
21:56 - Jó énekes van. Ki ez Sinatra Jr.? Csípem ezen a késői órán az efféle zenét. Jut eszembe, nyakunkon a LAS VEGAS ötödik évada a Viasat3-on. Azt majd tessék nézni, egyrészt mert lesz benne Magnum (vagyis Tom Seleck és a bajsza), másrészt meg annál coolabb és lazább vegasos sori nincs is a világon.
21:58 - Köszi a figyelmet, és hogy velünk tartottatok ma este is. Találkozzunk legközelebb, nem is olyan sokára, csáóbambinó!


VÉGÍTÉLET: Ahogy számítani lehetett rá, két nagyon laza csávó a főszerepben sok-sok ügyvédes szarságba csomagolva. Szimpatikusak, a szinkronja furcsa egy kicsit pláne így elsőre, de szokható és ha az idei vétel hosszútávú lesz, akkor még akár szokható végeredmény is kisülhet belőle. Nekem mindenesetre nem fér be a palettámba, noha az igaz, hogy jelenleg egy ügyvédes sorozatom sincs - bár ha visszajön az év elején A férjem védelmében, akkor ez a kérdés is megoldódik. Szórakoztató, de elég közepes. Kicsit olyan tipikus CBS-es kaptafás. Tetszett, de azért nem annyira, hogy továbbra is maradjak a sorozattal. 60%
Kasza.


Hozzászólások:
Oldalanként
Nincs ilyen mappa: truemovies
Csiripel a csiripke

Tartalomjegyzék