HangRandi

Talán mindenkinek van olyan kedvenc magyar színésznője, színésze akivel szivesen találkozna. Így vagyunk ezzel mi is….

Hirdetések

Éppen ezért szeretnénk lehetőséget adni arra, hogy minden hónapban 1 látogatónk találkozhasson kedvencével, és egy kávé vagy üdítő mellett beszélgethessenek. Az oldal jellegéből adódóan elsősorban a szinkronban dolgozó művészeket pártoljuk.

A találkozót is egy szinkronstúdióban szeretnénk megtartani, amiről fénykép készül és egy rövid beszámoló is kikerül az oldalra.

A kiválasztásnak egyetlen feltétele van: emailben várjuk azon érdeklődők levelét, akik szeretnének találkozni kedvencükkel. A levélben írjátok meg a kedvencetek nevét, kérünk egy rövid bemutatkozást is, és ami fontos egy indoklást, amelyben leírjátok, hogy miért pont azzal a színésznővel, vagy színésszel szeretnétek találkozni.

Hirdetések

A legvicessebb, legfrappánsabb, legkülönlegesebb indoklást írót azután össze hozzuk választottjával. A győztes indoklását minden alkalommal közzétesszük….

A leveleket szinkronparty@freemail.hu -ra várjuk!

(Az indoklás hossza minimum 1500 karakter legyen szóköz nélkül.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Aki a magyar Robin Williams lehetne

sze jan 14 , 2009
A mindig mosolygós, rendkívül nyitott és kedves, valamint egyáltalán nem mellékesen kiváló érzékkel és tehetséggel szinkronizáló Seszták Szabolccsal két szinkronmunka között találkoztam.